K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 12 Şubat 2025 #1 Redmi Note 6 Pro cihazın kilidini daha yeni açtım. Kendi ROM'u çok kastığı için ROM atmak istiyorum. Bana şarjı uzun giden ve güvenilir olan ROM önerir misiniz? Xiaomi Redmi Note 6 Pro (tulip) - PixelExperience Xiaomi Redmi Note 6 Pro (tulip) - PixelExperience get.pixelexperience.org Bunu buldum ancak güvenilir mi bilmiyorum.
Redmi Note 6 Pro cihazın kilidini daha yeni açtım. Kendi ROM'u çok kastığı için ROM atmak istiyorum. Bana şarjı uzun giden ve güvenilir olan ROM önerir misiniz? Xiaomi Redmi Note 6 Pro (tulip) - PixelExperience Xiaomi Redmi Note 6 Pro (tulip) - PixelExperience get.pixelexperience.org Bunu buldum ancak güvenilir mi bilmiyorum.
srcrnvz Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Şubat 2025 #2 Download Redmi Note 6 Pro Firmware ROM TWRP (tulip) Bu sitede hepsi var hangi sürümü istediğinde bağlı men 12 sürümü kulanyordum
Download Redmi Note 6 Pro Firmware ROM TWRP (tulip) Bu sitede hepsi var hangi sürümü istediğinde bağlı men 12 sürümü kulanyordum
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.406 Çözümler 11 12 Şubat 2025 #3 srcrnvz dedi: Download Redmi Note 6 Pro Firmware ROM TWRP (tulip) Bu sitede hepsi var hangi sürümü istediğinde bağlı men 12 sürümü kulanyordum. Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmayayım mı?
srcrnvz dedi: Download Redmi Note 6 Pro Firmware ROM TWRP (tulip) Bu sitede hepsi var hangi sürümü istediğinde bağlı men 12 sürümü kulanyordum. Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmayayım mı?