Redmi Note 6 Pro cihazımda 40 FPS alıyorum. 60 FPS için denemediğim tool ve Config kalmadı neredeyse. Gfx tool gibi çalışan bir program veya Config var mı?
Redmi Note 6 Pro cihazımda 40 FPS alıyorum. 60 FPS için denemediğim tool ve Config kalmadı neredeyse. Gfx tool gibi çalışan bir program veya Config var mı?
12.0.1 şu anda. BR modunda drop giriyor ancak ölüm maçında sabit 40 oluyor. Önceden de böyleydi galiba.Sürekli 40 da sabit mi yoksa 35'lere kadar düşüyor mu?
Note 6 Pro için bildiğim kadarıyla MIUI 12.0.1.0 güncellemesi gelmişti onu yaptınız mı?(yanlış hatırlıyor da olabilirim)
Önceden de mi böyle idi bir anda mı böyle oldu?
Note 9S kullanıyorum güncelleme yaptıktan sonra bende 30-35 aldım![]()
GFX tool ne zarar verebilir ki hocam bilmediğimden soruyorum.O cihaza göre gayet normal. Saçma sapan config atmayın ve GFX Tool ayarlarını kurcalamayın.
Yazılımsal bir kilit olduğu için 40 FPS aldığımı düşünüyorum hocam. PUBG Mobile de öyle ancak gfx tool ile 60 FPS oluyor.
12.0.1 şu anda. Br modunda drop giriyor ancak ölüm maçında sabit 40 oluyor. Önceden de böyleydi galiba.
Ara sıra PUBG giriyorum hala. 1280(HD) ve akıcı ayarlarda 50 altını görmedim sanırım. BR çok sevmiyorum.Hocam MIUI 11 de PUBG de HD de 55-60 FPS alıyordum MIUI 12.0.3 güncellemesini yaptıktan sonra ise en düşükte 35-40 FPS alıyorum şu anda. PUBG'den eskiden 60 FPS almışsınız bir daha deneyin isterseniz. Belki onda da böyle bir düşüş yaşanabilir.
(Hocam bir de o cihazda tabii ki de sabit 60 FPS beklenmez ama 40'a sabit kalması garip)
Gfx tool ne zarar verebilir ki hocam bilmediğimden soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.