Redmi Note 6 Pro ile CoD Mobile'de 60 FPS nasıl alınır?

• Konuyu başlatan win98
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.772

win98

Kilopat
Redmi Note 6 Pro cihazımda 40 FPS alıyorum. 60 FPS için denemediğim tool ve Config kalmadı neredeyse. GFX tool gibi çalışan bir program veya Config var mı?

Hocam MIUI 11 de PUBG de HD de 55-60 FPS alıyordum MIUI 12.0.3 güncellemesini yaptıktan sonra ise en düşükte 35-40 FPS alıyorum şu anda. PUBG'den eskiden 60 FPS almışsınız bir daha deneyin isterseniz. Belki onda da böyle bir düşüş yaşanabilir.
(Hocam bir de o cihazda tabii ki de sabit 60 FPS beklenmez ama 40'a sabit kalması garip)
Ölüm maçında FPS 40 olduğu zaman CPU ve GPU kullanımı da %60 ı geçmiyor bu yüzden yazılımsal kilit olduğunu düşünüyorum.

Ölüm maçında FPS 40 olduğu zaman CPU ve GPU kullanımı da %60'ı geçmiyor bu yüzden yazılımsal kilit olduğunu düşünüyorum.

Hocam yemin ediyorum PUBG de bende de aynısı var %40-%60'larda oluyor kullanım.
Diğer hocalarımın dediği gibi gfx ile uğraşmayın bence daha batırır.
PUBG de dosyalarından kaldırabiliyorduk sanırım onu ama CoD da bilmiyorum.

Hocam yemin ediyorum PUBG de bende de aynısı var %40-%60'larda oluyor kullanım.
Diğer hocalarımın dediği gibi gfx ile uğraşmayın bence daha batırır.
PUBG de dosyalarından kaldırabiliyorduk sanırım onu ama CoD da bilmiyorum.
PUBG Mobile üzerinde GFX kullanıyorum ve seçilebilen tüm ayarlar düşükte çözünürlülük harici bu yüzden 60 alıyor olabilirim. Bir karıştırayım dosyalardan kaldırma olayını.

PUBG Mobile üzerinde gfx kullanıyorum ve seçilebilen tüm ayarlar düşükte çözünürlülük harici bu yüzden 60 alıyor olabilirim.

Hocam öyle ban yersiniz yapımcı açıkladı çimleri sildiği için hile gibi oluyormuş.
Hocam çok garip değil o telefonda zaten kilidi açsanız da 60 FPS alamazsınız. Ban yersiniz hocam dosya değiştiriyorlar genellikle ve hile olarak algılanıyor. Zaten çoğu programın asıl amacı o kilidi açmak bile değil.

Hocam öyle ban yersiniz yapımcı açıkladı çimleri sildiği için hile gibi oluyormuş.
Hocam çok garip değil o telefonda zaten kilidi açsanız da 60 FPS alamazsınız. Ban yersiniz hocam dosya değiştiriyorlar genellikle ve hile olarak algılanıyor. Zaten çoğu programın asıl amacı o kilidi açmak bile değil.
Haklısınız hocam ancak hesap kasmadığım için ve sadece ölüm maçı oynadığımdan çok umrumda değil ban yemek hatta genelde misafir oturumu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı