Ara sıra PUBG giriyorum hala. 1280(HD) ve akıcı ayarlarda 50 altını görmedim sanırım. Br çok sevmiyorum.
Ölüm maçında FPS 40 olduğu zaman CPU ve GPU kullanımı da %60 ı geçmiyor bu yüzden yazılımsal kilit olduğunu düşünüyorum.Hocam MIUI 11 de PUBG de HD de 55-60 FPS alıyordum MIUI 12.0.3 güncellemesini yaptıktan sonra ise en düşükte 35-40 FPS alıyorum şu anda. PUBG'den eskiden 60 FPS almışsınız bir daha deneyin isterseniz. Belki onda da böyle bir düşüş yaşanabilir.
(Hocam bir de o cihazda tabii ki de sabit 60 FPS beklenmez ama 40'a sabit kalması garip)
Ölüm maçında FPS 40 olduğu zaman CPU ve GPU kullanımı da %60'ı geçmiyor bu yüzden yazılımsal kilit olduğunu düşünüyorum.
PUBG Mobile üzerinde GFX kullanıyorum ve seçilebilen tüm ayarlar düşükte çözünürlülük harici bu yüzden 60 alıyor olabilirim. Bir karıştırayım dosyalardan kaldırma olayını.Hocam yemin ediyorum PUBG de bende de aynısı var %40-%60'larda oluyor kullanım.
Diğer hocalarımın dediği gibi gfx ile uğraşmayın bence daha batırır.
PUBG de dosyalarından kaldırabiliyorduk sanırım onu ama CoD da bilmiyorum.
PUBG Mobile üzerinde gfx kullanıyorum ve seçilebilen tüm ayarlar düşükte çözünürlülük harici bu yüzden 60 alıyor olabilirim.
Haklısınız hocam ancak hesap kasmadığım için ve sadece ölüm maçı oynadığımdan çok umrumda değil ban yemek hatta genelde misafir oturumu kullanıyorum.Hocam öyle ban yersiniz yapımcı açıkladı çimleri sildiği için hile gibi oluyormuş.
Hocam çok garip değil o telefonda zaten kilidi açsanız da 60 FPS alamazsınız. Ban yersiniz hocam dosya değiştiriyorlar genellikle ve hile olarak algılanıyor. Zaten çoğu programın asıl amacı o kilidi açmak bile değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.