Redmi Note 6 Pro telefon açılmıyor

techno gezgini

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam. Cihaz Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Cok fazla alan kalmamıştı. 5 GB falandı sanırım. Oyun oyarken takıldı ve öylece kaldı belki beklersem duzelirdi ama ben hata yapıp Power tuşuna bir sure basili tuttum. Cihazı zorla kapamak için. Önceden de boyle olmuştu aynı yontemle düzeltmiştim. Bu sefer cihaz kapandı ve bir daha açılmadı. Power dusuna basili tutuyorum Redmi yazisi gelip gidiyor. Bu arada sarji 50% di. Power+ses kısma ile Fast boot açılıyor fakat bu hiçbir işime yaramıyor.

Ses açma+Power dusuna bastigimda da main menu acilmiyordu. Sarja koydugumda ise Redmi logosu durmadan gelip gidiyor. Neyse iste gece sarja koyduk Fast boota aldik yarini bekledik. Sabah tekrar main menu yu acmaya calistim ve şansima açıldı. Biraz arastirdim ve reboot System ile restart yaptim. Maalesef yine logo geldi ve yine ayni şeyler. Belki restart yapmayıp orada format atsaydim acilirdi. Ama o zamandan beri main menu da acilmiyor.

Bilgisyar da yok. Biliyorum cok uzun oldu ama aranizdan yardim edecek birisi olursa çok çok sevinirim. Bu arada işinize yarayacaksa cihal 4/64 lük model.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı