RedMi Note 6 Pro vs Huawei P Smart 2019

Furkan Uçan

Kilopat
Arkadaşlar yeni telefon alacağım. 1800 TL bütçem var. Xiaomi ve Huawei arasında kaldım. Önerebileceğiniz telefon, model vs varsa yazarsanız sevinirim. Xiaomi Redmi Note 6 Pro modeli ve Huawei P Smart 2019 arasında kaldım. Sizce hangisi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiçbiri. Gayriresmi satıcılardan garantisiz bir şekilde Mi 8 SE alabilirsiniz aynı fiyata. Bahsettiğiniz iki cihaza göre Mi 8 SE çok daha iyi bir seçim olur.
Yine de Redmi Note 6 Pro ve P Smart 2019 birbirine yakın cihazlar fakat ben olsam P Smart'ı tercih ederdim, sonuçta resmi olarak Huawei Türkiye garantili ve Kirin 710, Snapdragon 636'ya göre çok daha iyi ve güncel bir işlemci.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Aslında bende p smart alacaktım ama kamerası beni şüpheye düşürdü. Note 6 pro nun ön kamerası 20 mp iken p smartta 8 mp note 6 pro da 4000 mah batarya ve slow motion bulunurken huawei de 3400 mah batarya ve slow motion olmaması vs. arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…