Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 11 Eylül 2019 #11 Xiaomi Redmi Note 7 çoğu konuda önde bir telefon Note 6 Pro'ya göre kararı siz verin ama benimde önerim Xiaomi Redmi Note 7.
Xiaomi Redmi Note 7 çoğu konuda önde bir telefon Note 6 Pro'ya göre kararı siz verin ama benimde önerim Xiaomi Redmi Note 7.
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Eylül 2019 #12 Bu üç model arasında Redmi Note 7 fotoğraf konusunda kullanıcısını en memnun eden cihaz olur. Batarya konusunda Note 6 Pro bir tık daha iyi olabilir. Bu da Note 7 işlemcisinin biraz daha güçlü olmasından kaynaklı olabilir.
Bu üç model arasında Redmi Note 7 fotoğraf konusunda kullanıcısını en memnun eden cihaz olur. Batarya konusunda Note 6 Pro bir tık daha iyi olabilir. Bu da Note 7 işlemcisinin biraz daha güçlü olmasından kaynaklı olabilir.
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2019 #13 Note 7'yi sipariş ettim bugün. Teşekkürler yorumlarınız için.
Despott Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2019 #14 Vasc dedi: Note 7'yi sipariş ettim bugün. Teşekkürler yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Telefon elinize geçtiğinde deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız cok sevinirim. Hayırlı olsun.
Vasc dedi: Note 7'yi sipariş ettim bugün. Teşekkürler yorumlarınız için. Genişletmek için tıkla... Telefon elinize geçtiğinde deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız cok sevinirim. Hayırlı olsun.
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2019 #15 Despott dedi: Telefon elinize geçtiğinde deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız cok sevinirim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim.
Despott dedi: Telefon elinize geçtiğinde deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız cok sevinirim. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 16 Eylül 2019 #16 Bende geçen hafta aldım. Aktif olarakta kullanmaktayım, cihazın bir sorunu yok gayet mutlu ediyor.
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #17 dafry dedi: Bende geçen hafta aldım. Aktif olarakta kullanmaktayım, cihazın bir sorunu yok gayet mutlu ediyor. Genişletmek için tıkla... Şuan benim için tek sıkıntısı 32 GB olması. microSD'lere mecbur kalacağım herhalde.
dafry dedi: Bende geçen hafta aldım. Aktif olarakta kullanmaktayım, cihazın bir sorunu yok gayet mutlu ediyor. Genişletmek için tıkla... Şuan benim için tek sıkıntısı 32 GB olması. microSD'lere mecbur kalacağım herhalde.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 16 Eylül 2019 #18 Vasc dedi: Şuan benim için tek sıkıntısı 32 GB olması. microSD'lere mecbur kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Keşke 4/64 olanını satın alsaydınız. Sağlık olsun.
Vasc dedi: Şuan benim için tek sıkıntısı 32 GB olması. microSD'lere mecbur kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Keşke 4/64 olanını satın alsaydınız. Sağlık olsun.
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #19 dafry dedi: Keşke 4/64 olanını satın alsaydınız. Sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçem yetmedi. RAM benim için çok önemli değil fakat depolama önemli. Dediğiniz gibi sağlık olsun. İyi günlerde kullanın telefonu.
dafry dedi: Keşke 4/64 olanını satın alsaydınız. Sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef bütçem yetmedi. RAM benim için çok önemli değil fakat depolama önemli. Dediğiniz gibi sağlık olsun. İyi günlerde kullanın telefonu.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 16 Eylül 2019 #20 Vasc dedi: Maalesef bütçem yetmedi. RAM benim için çok önemli değil fakat depolama önemli. Dediğiniz gibi sağlık olsun. İyi günlerde kullanın telefonu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sizde.
Vasc dedi: Maalesef bütçem yetmedi. RAM benim için çok önemli değil fakat depolama önemli. Dediğiniz gibi sağlık olsun. İyi günlerde kullanın telefonu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sizde.