İthalatçı garantili 1 ay içinde gelir gibime geliyor ama beklediğim gibi değil o telefon inceleme videolarını izlediğimde üzdü beni açıkçası. İlk geldiğinde 2000 TL altındada olmaz bizim TR piyasasında gibime geliyor.
48 MP bir kameraya göre kötü foto çekiyor diyorlar ve 4k 30 Fps video özelliği yok İşlemcisi 660 flan.
Artıları büyük ekran ve 4000 mAH batarya ve hızlı şarj.
Önerim sana Meizu X8 incelemen olur TR garantili Snapdragon 710 işlemcili uygun fiyatlı güzel bir telefon. Kameraları Pixsel 2'de kullanılan kameralarmış galiba.
Çözünürlük olarak ihtiyacın varsa kamera anlamında ihtiyacını görür fakat özellikle de gece çekimlerinde bildiğin patlatıyor resmi. Yazılım desteği ile düzelme olur mu bunu ileride görüceğiz. Henüz ülkemize resmi olarak gelmedi. Note 6 PRO ile çekilen resimleri kıyasladığımda Note 6 PRO daha iyi gözüküyor.
Ben canlı olarak baktım kamera performansına. Kendi segmentindeki telefonları ezip geçiyor. Üstelik düşük ışık çekimi birçok son model telefondan daha iyi. Kamera konusunda içim rahat. Daha sonra geliştiremeyeceklerse neden 48 MP yapsınlar ki.
Oyun performansı da fena değil. Umarım geldiğinde 2000 TLve altı olur.