Redmi Note 7 Android 13 nasıl kurulur?

Yiğit_bon

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: 600W GameForce 80+ Bronze PSU
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB Tek Kanal G.Skill RipJaws 3200 MHz CL16
Depolama: KIOXIA 500 GB EXCERIA G2
Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Rev 1.1
Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 470 4 GB
Kasa: GameForce Rainy Beyaz, 4×120 mm Rainbow Fan, E-ATX
Klavye: Redragon K630W (beyaz, %60 form faktörü)
Mouse: Claws Crossfire V1, 12.800 DPI RGB
Arkadaşlar cihaz Redmi Note 7 ancak ben bu cihaza crDroid Android 13 kurmak istiyorum. TWRP ile yapmak istiyordum ancak Android 13 TWRP bulamadım. Note 7 icin yok sanırım nasıl yükleyeceğim? Crdrodi. OrangeFox var ancak onu da nasıl kullanacağım ve kuracağım biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Cihaz şu anda MIUI 12.5.1.0 EU Android 10.
TWRP dosyalar şifreli gözüküyormuş ondan dolayı.

Arkadaşlar cihaz Redmi Note 7 ancak ben bu cihaza crDroid Android 13 kurmak istiyorum. TWRP ile yapmak istiyordum ancak Android 13 TWRP bulamadım. Note 7 icin yok sanırım nasıl yükleyeceğim? Crdrodi. OrangeFox var ancak onu da nasıl kullanacağım ve kuracağım biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Eğer ana telefonun olarak kullanıyorsan yapmanı önermem, performans olarak yerleri öpecektir.

OrangeFox, TWRP ile aynı kaynak kodunu kullanıyor, aynı işlemleri onda da yapacaksınız.

OrangeFox, TWRP ile aynı kaynak kodunu kullanıyor, aynı işlemleri onda da yapacaksınız.

Teşekkürler. Wipe ve format data işlemlerinin sırasını nasıl yapacağım dmeek istedim Hintler farklı Türkler farklı ChatGPT farklı söylüyor. Dalvik, System, data, cache hepsinde aynı ancak bazıları format datayi ROM'u kurduktan sonra yaptırıyor bazıları ise önce siliyor. Hangsi doğru onu sormak istemiştim.

Eğer ana telefonun olarak kullanıyorsan yapmanı önermem, performans olarak yerleri öpecektir.

YouTube'da testleri var performans artıyor. Akıcılık geliyor pil ömrü uzuyor vs. eğer kötü olursa Mi Flash ile geri MIUI kurarım veya PixelExperience geçebilirim.

Teşekkürler. Wipe ve format data işlemlerinin sırasını nasıl yapacağım dmeek istedim hintler farklı Türkler farklı ChatGPT farklı söylüyor. Dalvik, System, data, cache hepsinde aynı ancak bazıları format datayi ROM'u kurduktan sonra yaptırıyor bazıları ise önce siliyor. Hangsi doğru onu sormak istemiştim.

YouTube'da testleri var performans artıyor. Akıcılık geliyor pil ömrü uzuyor vs. eğer kötü olursa Mi Flash ile geri MIUI kurarım veya PixelExperience geçebilirim.

Şimdi fark ettim ROM'un resmi GitHub sayfasında adımlar yazıyormuş.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-23-00-15-38-665_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2024-06-23-00-15-38-665_com.opera.browser.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Teşekkürler. Wipe ve format data işlemlerinin sırasını nasıl yapacağım dmeek istedim Hintler farklı Türkler farklı ChatGPT farklı söylüyor. Dalvik, System, data, cache hepsinde aynı ancak bazıları format datayi ROM'u kurduktan sonra yaptırıyor bazıları ise önce siliyor. Hangsi doğru onu sormak istemiştim.
Ben kendi cihazımda önce wipe sonra format data yapıyorum. Belki cihazdan cihaza değişiyordur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı