Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #11 Ege Altunay dedi: Hocam şu an sadece Windows bu var onun harici de Raspberry. Genişletmek için tıkla... Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef.
Ege Altunay dedi: Hocam şu an sadece Windows bu var onun harici de Raspberry. Genişletmek için tıkla... Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.525 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #12 Umut Nas dedi: Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Umut Nas dedi: Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'nin kendi uygulamasını yükledim bt kilidi açmak için onla olmaz mı? Son düzenleme: 18 Eylül 2022
Umut Nas dedi: Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Umut Nas dedi: Anladim, admin yetkisi yoksa rootlu cihaz sartti. Ikisi de yoksa aklima baska bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Xiaomi'nin kendi uygulamasını yükledim bt kilidi açmak için onla olmaz mı?