anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Redmi Note 7 kullanıyorum oyun oynarken batarya sıcaklığı 46 ve CPU sıcaklığı ise 56 dereceye kadar çıkıyor. Bataryayı değiştirsem CPU sıcaklığına etki eder mi? Ayrıca bu değerler normal mi aldığım en yüksek değerler bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Redmi Note 7 kullanıyorum oyun oynarken batarya sıcaklığı 46 ve CPU sıcaklığı ise 56 dereceye kadar çıkıyor. Bataryayı değiştirsem CPU sıcaklığına etki eder mi? Ayrıca bu değerler normal mi aldığım en yüksek değerler bunlar.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 3 Mayıs 2021 #2 Çok yüksek ısı değerleri alınca telefonun uyarı vermesi gerekmiyor mu?
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 Falsey dedi: Çok yüksek sıcaklık değerleri alınca telefonun uyarı vermesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır vermiyor ama sıcaklık değerleri çok yüksek gibi hissediyorum o yüzden sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Falsey dedi: Çok yüksek sıcaklık değerleri alınca telefonun uyarı vermesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır vermiyor ama sıcaklık değerleri çok yüksek gibi hissediyorum o yüzden sordum.