Redmi Note 7 ekran paneli öğrenme

Makaleler
1
Arkadaşlar Redmi Note 7'nin bir versiyonunda eski panel kullanılıyormuş ve o panellerde Ghost screen hatası varmış. Hangi panelde o hata var ve panelin hangisi olduğunu nasıl anlarım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşımda bulunan Redmi Note 7'de bulunuyor. Ama şu sürümü falan diyemem.

Sürümü değil ben internetten sipariş etmeyeceğim. Kendim bakıp alacağım için ayarlara falan girme şansım olacak. Benim için 2 soru önemli biri panel nasıl öğrenilir 2. si hangi panelde Ghost screen hatası var hangisinde yok.

Nasıl yani? Ghost Screen'nin hangi panelde nasıl oluştuğunu mu anlamak istiyorsunuz?

FQC Test'e girip software version bolumunde panel turu yaziyor.

Şu 12 kere tıklanıp geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra çıkan yerdemi yazıyor peki?

Eğer bütçenizi söylerseniz daha iyi bir şey önerebilirim belki.

2. el alacağım. 1100TL'ye IMEI kayıtlı bir adamla anlaştım.
Nasıl yani? Ghost Screen'nin hangi panelde nasıl oluştuğunu mu anlamak istiyorsunuz?

Tianma panel de sorun olduğu söyleniyor. O yüzden emin olmak istedim.

Şu 12 kere tıklanıp geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra çıkan yerdemi yazıyor peki?

2. el alacağım. 1100TL'ye IMEI kayıtlı bir adamla anlaştım.

1100TL'ye iyi bulmuşsunuz. Ama bildiğim kadarıyla Redmi Note 7'lerin hepsinde Ghost screen bulunabilir. Şansınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…