alitasbasi6734 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 22 15 Ekim 2019 #1 Siteye baktım da uyumlu mu değil mi diye anlamadım, yardımcı olur musunuz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #2 Elbette. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elbette. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 15 Ekim 2019 #3 Yok kardeşim oynanmıyor afk felan indirirseniz açılsa bile otobüste atıyor hiç uğraşma ben çok uğraştım desteklenen ise redmi note 7 pro.
Yok kardeşim oynanmıyor afk felan indirirseniz açılsa bile otobüste atıyor hiç uğraşma ben çok uğraştım desteklenen ise redmi note 7 pro.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 15 Ekim 2019 #4 @BERWAR attığı gibi telefonu Mi 9 gösterip yüklenmiş normal yollarlar @Astrous dediği gibi oynanmıyor. Telefonu anlamadıysanız ve Fortnite önemli ise farklı modellere bakabilirsiniz.
@BERWAR attığı gibi telefonu Mi 9 gösterip yüklenmiş normal yollarlar @Astrous dediği gibi oynanmıyor. Telefonu anlamadıysanız ve Fortnite önemli ise farklı modellere bakabilirsiniz.
Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 15 Ekim 2019 #5 BERWAR dedi: Elbette. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki model redmi note 7 pro olabilir.
BERWAR dedi: Elbette. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki model redmi note 7 pro olabilir.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #6 Yine SD 660 çipsetine sahip Samsung Galaxy A9, 30 fps'de oynatıyor. Ama Epic Games'in listede belirttiği bir cihaz değilse açılmayabilir bile.
Yine SD 660 çipsetine sahip Samsung Galaxy A9, 30 fps'de oynatıyor. Ama Epic Games'in listede belirttiği bir cihaz değilse açılmayabilir bile.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #7 Sylveon dedi: Attığı gibi telefonu Mi 9 gösterip yüklenmiş normal yollarlar @Astrous dediği gibi oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle mi cidden? Başlıkta Note 7 yaziyordu ben o sandim düzeltme için sağol.
Sylveon dedi: Attığı gibi telefonu Mi 9 gösterip yüklenmiş normal yollarlar @Astrous dediği gibi oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle mi cidden? Başlıkta Note 7 yaziyordu ben o sandim düzeltme için sağol.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Ekim 2019 #8 BERWAR dedi: Öyle mi cidden? Genişletmek için tıkla... 2.05-2.25 arasına bakın gösteriyor.