Redmi Note 7 kamera sorunu

Alper Karaca

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2017
Mesajlar
162
Yer
Konohagakure
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bundan ortalama iki ay önce Redmi Note 7 satın aldım. İyi hoş kullanırken arkadaşımla fotoğraf çekilirken "ön kameran çok soluk. " Dedi. Dikkat ettim ve fark ettim ki harbiden öyle. Ardından bugün Instagram'da öylesine foto çekerken, arkadaşımın ten rengini koyu ve yeşilimsi bir renk yaptığını fark ettim. (Fotoğraftaki kişinin ten rengi beyaz). Ek olarak telefon tianma panel ile geldi ve ghost screen de yaşatıyor. Garantiye ayıplı ürün diye göndersem, onarılıp geri gelir mi? /Kabul görür mü? /Değiştirilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Gcam var fakat bazen yavaş çalışıyor, stok kamera uygulaması kullanmak istiyorum.
Ön kamera olanlardan ortadaki gcam +2 saturation.
Diğeri stok kamera
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20191018_183840.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence uğraşmaya değmez. Onun yerine Adobe Lightroom ile fotoğraftaki renk sıcaklığını kısabilirsiniz.
Hem istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Bende öyle diyorum ama iade edebilsem (1820tlye aldım) Note 8 almak istiyorum. Satıcıya mail attım cevap bekliyorum. Bir de ghost screen çok sinirimi bozuyor. Eski telefonumu o yüzden değiştirmiştim.
 
Teşekkürler bugün göndereceğim. İlerlemeyi paylaşacağım.
Bende aynı şekil redmi note 7 kullanıyorum. Alalı 1 ay olucak neredeyse. Ön kamerayla ayarlarınızı sıfırlayın. Bir de öyle deneyin. Bu ara da note 8 pro almanızı tavsiye ederim. Arka kameralar biçimsiz olmuş ve işlemcisi redmi note 7den kötü bence değiştirmeyin böyle kullanın
 
Güncelleme:
Cihazımı bugün PTT ile Genpa Kadıköy servisine gönderdim. Aradığım zaman telesekretere veriyordu ve takip numarası vermediler bu yüzden. İlerleyen zamanlarda güncelleyeceğim.
 
Yapmış oldukları geri bildirim ektedir. Cihazımda kılcal dahil hiçbir çizik yoktu. Çizik olduğu ayrıca garantisiz olduğu not düşülmüş. Güncellenecek mi bilmiyorum ama güncellenmeyecek ise harbiden kötü bir servis olduğu ortada. Ayrıca eğer cihazımın ekranı kargo işleminde çizilmiş,kırılmış veya zarar görmüş ise şikayet şansım var mı ? Kargolarken fişe batarya çıkarılmadığı için sorumluluğu aldığımı yazdım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2019-10-23-20-04-54.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 158
  • Screenshot_2019-10-23-20-04-54.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 137
Bende öyle diyorum ama iade edebilsem (1820tlye aldım) Note 8 almak istiyorum. Satıcıya mail attım cevap bekliyorum. Bir de ghost screen çok sinirimi bozuyor. Eski telefonumu o yüzden değiştirmiştim.
Ben 2400tl verdim bu lanet telefona. Yahu ben kazıklandım mı acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…