Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 24 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar, Xiaomi Redmi Note 7 telefonu aldım ve içinden çıkan kılıfı hiç beğenmedim. Tank kılıf gibi sert olmasın silikon gibi çok ince olmasın görünüşü güzel orta korumada bir kılıf önerisi alabilirim. Şimdiden teşekküler.
Arkadaşlar, Xiaomi Redmi Note 7 telefonu aldım ve içinden çıkan kılıfı hiç beğenmedim. Tank kılıf gibi sert olmasın silikon gibi çok ince olmasın görünüşü güzel orta korumada bir kılıf önerisi alabilirim. Şimdiden teşekküler.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 24 Ağustos 2019 #2 Spigen Rugged Armor alınabilir.
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 24 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Spigen Rugged Armor alınabilir. Genişletmek için tıkla... Şuanlık aklımda o var, daha başka öneriye de açığım.
Sylveon dedi: Spigen Rugged Armor alınabilir. Genişletmek için tıkla... Şuanlık aklımda o var, daha başka öneriye de açığım.