Redmi Note 7 Kırılmaz Cam

Aries

Megapat
Merhaba arkadaşlar internet üzerinde aradığım tüm modellerin altına ürün ile ilgili kötü yorumlar gelmiş. Ekranı tam kaplamasını ve korumasını istiyorum. Önerisi ve fikri olanlar varsa kendisi için almış kullanmış olan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Yerli satıcılardan almayın, 50 bin sipariş almış bu iki ürün de. 8-10 lira. Hızlı kargo isterseniz Türkiye ile aynı paraya geliyor. En azından insanların en çok tercih ettikleri ürünü almış olursunuz. 20 güne falan gelir.

Merhaba arkadaşlar internet üzerinde aradığım tüm modellerin altına ürün ile ilgili kötü yorumlar gelmiş. Ekranı tam kaplamasını ve korumasını istiyorum. Önerisi ve fikri olanlar varsa kendisi için almış kullanmış olan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Yerli satıcılardan almayın, 50 bin sipariş almış bu iki ürün de. 8-10 lira. Hızlı kargo isterseniz Türkiye ile aynı paraya geliyor. En azından insanların en çok tercih ettikleri ürünü almış olursunuz. 20 güne falan gelir.

Bu sabah İstanbul'da dükkanlara gelmeye başladığına şahit olup aynı zamanda kullandığım telefona 20 TL vererek taktırdıgım üründür kendisi

Yanıt için çok teşekkürler :) US $2.99 40% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı bunu almayı düşünüyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı