SoqukCay Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 48 30 Kasım 2019 #11 Rules1232 dedi: Aldığınız yer ile görüşün. Yeni bir telefon ile değişmelerini veya tamir edilmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... İade edebilirmiyim yada note 8 ile takas? Bayi servise yönlendiriyor @BilgisayarKurdu yardım.
Rules1232 dedi: Aldığınız yer ile görüşün. Yeni bir telefon ile değişmelerini veya tamir edilmesini isteyin. Genişletmek için tıkla... İade edebilirmiyim yada note 8 ile takas? Bayi servise yönlendiriyor @BilgisayarKurdu yardım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Aralık 2019 #12 Para iadesi alıp kendiniz Note 8 alabilirsiniz.
SoqukCay Centipat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 48 1 Aralık 2019 #13 Sylveon dedi: Para iadesi alıp kendiniz Note 8 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Varmı böyle bi şansım 1 ölü piksel var varsa ne mutlu bana?
Sylveon dedi: Para iadesi alıp kendiniz Note 8 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Varmı böyle bi şansım 1 ölü piksel var varsa ne mutlu bana?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Aralık 2019 #14 SoqukCay dedi: Varmı böyle bi şansım 1 ölü piksel var varsa ne mutlu bana? Genişletmek için tıkla... Ayıplı mala girdiği için para iadesi alabilirsiniz.
SoqukCay dedi: Varmı böyle bi şansım 1 ölü piksel var varsa ne mutlu bana? Genişletmek için tıkla... Ayıplı mala girdiği için para iadesi alabilirsiniz.