Redmi Note 7 Ölü Pixel

Anlaşmalı kargo ile ister satın aldığın yer aracılığı ile istersen de direkt olarak servise ücretsiz gönderebilirsin. Değişim veya iade talebi ile göndereceğin için kutu içeriği eksiksiz olsun.
Kargo içerisine fatura ve iletişim bilgilerini eklemeyi de unutma.

Anlaşmalı kargo ile ister satın aldığın yer aracılığı ile istersen de direkt olarak servise ücretsiz gönderebilirsin. Değişim veya iade talebi ile göndereceğin için kutu içeriği eksiksiz olsun.
Kargo içerisine fatura ve iletişim bilgilerini eklemeyi de unutma.
1 tane var ama bahane etmezler değilmi yok ufak yok zart zurt? @BilgisayarKurdu
@BilgisayarKurdu 1 ay 10 gün olmuş iade alacaklarını zannetmiyorum ya.

Son düzenleme:
İadeyi elbette kabul etmezler, ekran değişimine gidilir en iyi ihtimalle. Ki ekran değişimi tüm mağduriyetini ortadan kaldıracaktır. İade talebi ile yollasan bile ekran değişimi ile sonuçlanır yani.

Ek olarak belirtmekte fayda var ki 14 günlük cayma süresi bu tip durumlar için var; 14 gün boyunca ürüne, kutusuna ve içeriğine hiçbir zarar vermeyin ve ilgili süreçte cihazda herhangi bir problem olup olmadığını detaylıca kontrol edin.
Ben Note 7 cihazımın koruyucu jelatinini bile saklıyorum halen daha.

İadeyi elbette kabul etmezler, ekran değişimine gidilir en iyi ihtimalle. Ki ekran değişimi tüm mağduriyetini ortadan kaldıracaktır. İade talebi ile yollasan bile ekran değişimi ile sonuçlanır yani.

Ek olarak belirtmekte fayda var ki 14 günlük cayma süresi bu tip durumlar için var; 14 gün boyunca ürüne, kutusuna ve içeriğine hiçbir zarar vermeyin ve ilgili süreçte cihazda herhangi bir problem olup olmadığını detaylıca kontrol edin.
Ben Note 7 cihazımın koruyucu jelatinini bile saklıyorum halen daha.
Hakkım yokmu hocam ayıplı ürün sonuçta?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı