LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Redmi note 7 pro cihazım var. Aktif kullanımda engellediğim numara arıyor ama note 8 pro cihazında engelledin mi bir daha aramıyor. Note 7 pro cihazında bu sıkıntı nasıl giderilir ya da Xiaomi’ye mail mi atmam lazım?
Redmi note 7 pro cihazım var. Aktif kullanımda engellediğim numara arıyor ama note 8 pro cihazında engelledin mi bir daha aramıyor. Note 7 pro cihazında bu sıkıntı nasıl giderilir ya da Xiaomi’ye mail mi atmam lazım?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.324 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Ocak 2022 #2 Calls Blacklist uygulamasına şans verebilirsin. Bununla çözülecektir diye düşünüyorum.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 rofl dedi: Calls Blacklist uygulamasına şans verebilirsin. Bununla çözülecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama izinlerine baktım direkt gel bana diyor senin bütün bilgilerini alacağım diyor. Güzel fikir ama kalsın.
rofl dedi: Calls Blacklist uygulamasına şans verebilirsin. Bununla çözülecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama izinlerine baktım direkt gel bana diyor senin bütün bilgilerini alacağım diyor. Güzel fikir ama kalsın.