Redmi Note 7 root nasıl atılır?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Telefona root atmak istiyorum ama bazı endişelerim var. Root attıktan sonra Xiaomi tarafından gelen yeni sürümleri kullanabilir miyim? Root'un ne avantajları var? Root atmak kişisel veriler riske atar mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Gelen güncellemeyi TWRP aracılığı ile yükleyebilirsiniz diye biliyorum fakat güncellendiği taktirde root gitmiş oluyor, tekrar atmanız lazım.

Root'un bana göre en büyük avantajları modüllerdir, cihazınızı özelleştirirebilirsiniz, Google'ın arka plan etkinliğini kısıtlayarak batarya ömrünü artırabilirsiniz, işlemcinize hız aşırtma yapabilirsiniz, hoparlör kalitenizi artırmak gibi şeyler yapabilirsiniz.

Bilinçli bir şekilde kullanırsanız kişisel verileriniz riske atılmaz, herhangi bir virüse root yetkisi verirseniz güvenlik sıkıntısı oluşturacaktır. Banka uygulamalarında root'dan dolayı sorun yaşanabiliyor, bunun önüne geçmek içinse Magisk hide kullanabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı