Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 25 Haziran 2019 #21 Alvaromorte dedi: Bende aynı telefonu kullanıyorum bu değerler normal değil,bataryasından çok memnunum bu telin sizde böyle şaşırtıcı sonuç vermesi biraz düşündürücü. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım acaba ayarlarda mı sıkıntı yapıyorum? Alvaromorte dedi: Bende aynı telefonu kullanıyorum bu değerler normal değil,bataryasından çok memnunum bu telin sizde böyle şaşırtıcı sonuç vermesi biraz düşündürücü. Genişletmek için tıkla... Mesela kaç gün gidiyor aktif kullanım? Son düzenleme: 1 Temmuz 2019
Alvaromorte dedi: Bende aynı telefonu kullanıyorum bu değerler normal değil,bataryasından çok memnunum bu telin sizde böyle şaşırtıcı sonuç vermesi biraz düşündürücü. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım acaba ayarlarda mı sıkıntı yapıyorum? Alvaromorte dedi: Bende aynı telefonu kullanıyorum bu değerler normal değil,bataryasından çok memnunum bu telin sizde böyle şaşırtıcı sonuç vermesi biraz düşündürücü. Genişletmek için tıkla... Mesela kaç gün gidiyor aktif kullanım?