night fury tr Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Redmi Note 7 cihazım var. Bir türlü oyunları dahili depolamadan SD karta atamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Redmi Note 7 cihazım var. Bir türlü oyunları dahili depolamadan SD karta atamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Eylül 2023 #2 Uygulama menüsünde seçenek varsa atılır yoksa Root'suz olmaz diye biliyorum.
night fury tr Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Uygulama menüsünde seçenek varsa atılır yoksa root'suz olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama menüsünde bulamadım uygulama ile de olmaz mi?
Şebnem Ferah dedi: Uygulama menüsünde seçenek varsa atılır yoksa root'suz olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulama menüsünde bulamadım uygulama ile de olmaz mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 6 Eylül 2023 #4 night fury tr dedi: Uygulama menüsünde bulamadım uygulama ile de olmaz mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
night fury tr dedi: Uygulama menüsünde bulamadım uygulama ile de olmaz mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam.