3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 24 Şubat 2024 #51 Labrecquee dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamalar mesela örnek verir misin? KSU kullanabilirsin ama bazı uygulamalar misal mcdonalts uygulaması KSU olsa bile hata veriyor.
Labrecquee dedi: Evet denedim. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamalar mesela örnek verir misin? KSU kullanabilirsin ama bazı uygulamalar misal mcdonalts uygulaması KSU olsa bile hata veriyor.
Labrecquee Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #52 364809 dedi: Hangi uygulamalar mesela örnek verir misin? KSU kullanabilirsin ama bazı uygulamalar misal mcdonalts uygulaması KSU olsa bile hata veriyor. Genişletmek için tıkla... KSU nedir hocam daha önce hiç duymadım.Uygulamalara gelecek olursak Algida uygulaması kullanıyorum puan vs için o sıkıntı yapıyor.
364809 dedi: Hangi uygulamalar mesela örnek verir misin? KSU kullanabilirsin ama bazı uygulamalar misal mcdonalts uygulaması KSU olsa bile hata veriyor. Genişletmek için tıkla... KSU nedir hocam daha önce hiç duymadım.Uygulamalara gelecek olursak Algida uygulaması kullanıyorum puan vs için o sıkıntı yapıyor.