Exupery Centipat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 9 Aralık 2021 #11 Arkadaşın telefonu klozete düşmüştü çıkardı kuraladı çalışıyordu kullandı kullandı 1 saat sonra telefon ekranı gitti
Arkadaşın telefonu klozete düşmüştü çıkardı kuraladı çalışıyordu kullandı kullandı 1 saat sonra telefon ekranı gitti
Y Yunuselsaid Centipat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #12 ValiBey36 dedi: Hocam bence kalsın. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam edeyim yani yanlış mı anladım. Exupery dedi: Arkadaşın telefonu klozete düşmüştü çıkardı kuraladı çalışıyordu kullandı kullandı 1 saat sonra telefon ekranı gitti Genişletmek için tıkla... Hocam ben kurumasını bekledim ama kapattım telefonu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
ValiBey36 dedi: Hocam bence kalsın. Genişletmek için tıkla... Kullanmaya devam edeyim yani yanlış mı anladım. Exupery dedi: Arkadaşın telefonu klozete düşmüştü çıkardı kuraladı çalışıyordu kullandı kullandı 1 saat sonra telefon ekranı gitti Genişletmek için tıkla... Hocam ben kurumasını bekledim ama kapattım telefonu.