Redmi Note 7 vs Honor 10 Lite

Daha fazla  
Merhaba. Telefon almak istiyorum bir türlü karar veremedim. Hangisini almalıyım sizce? Ya da başka önerebileceginiz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 10 lite kullanıcısı olarak yazıyorum telefon performansı sesi ekranı herşeyi iyi ama bi eksisi yok mu desen var tabiki arkası çok çabuk çiziliyor kılıfta bile p smart 2019 da öyle her şeyleri aynı zaten p smart 2019la bi p smart 2019 da hafıza honor 10 lite da ön kamera artısı var ikisi arasında da bi performans farkı olacağını hiç zannetmem xiaomi hakkında bi fikrim yok onu kullanan başka bi arkadaş yazsın bence honor 10 lite alınır üzmez sizi

Honor 10 lite kullanıcısı olarak yazıyorum telefon performansı sesi ekranı herşeyi iyi ama bi eksisi yok mu desen var tabiki arkası çok çabuk çiziliyor kılıfta bile p smart 2019 da öyle her şeyleri aynı zaten p smart 2019la bi p smart 2019 da hafıza honor 10 lite da ön kamera artısı var ikisi arasında da bi performans farkı olacağını hiç zannetmem xiaomi hakkında bi fikrim yok onu kullanan başka bi arkadaş yazsın bence honor 10 lite alınır üzmez sizi
Peki teşekkür ederim

Ben meizu note 9 öneriyorum. Redmi note 7 de güzel meizu almak istemiyorsan note 7 al
(realme 3 proya da bir bak Türkiye'ye geldi diye biliyorum).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı