Redmi Note 7 vs Mate 20 Lite vs P20 Lite

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
Mate 20 lite ve P20 lite arasında kalmışken bir de Redmi Note 7 çıktı. İşin içinden çıkamıyorum.

Mate 20 lite ve P20 lite arasında kalmışken bir de Redmi Note 7 çıktı. İşin içinden çıkamıyorum.
2 tavsiyem olacak:
1.Note 7 global sürüm çıkmayabilir.
2.P20 lite ve Mate 20 lite fikrimce fiyatına göre kamera harici pek te iyi olmayan telefonlardır.size tavsiyem,gayeniz maksimum performans ise Pocophone,değilse Mi 8 lite almanız olacaktır ama kesin olarak söylebileceğim tek sey ise P20 lite modelinden uzak durmanızdır.

Redmi Note 7 hepsini tokatlar o kılasmandaki telefonları donanım ve performans olarak. Tabi fiyat olarak yurtdışındaki gibi 170-200$ diyorlar fiyatına o fiyat bandında çıkarsa.
Redmi Note 7 gelmesi 2-3 ay daha sürer ama. Diğer 2 telefon arasında mate 20 lite daha iyi ama oda pahalı 2300 TL çok o telefona Mi 8 lite incelemeni öneririm 1700TL veya 128 -6 GB versiyonu 1900 TL .

Ben mate 20 lite sahibi olarak fiyatı iyice düşmüşken bu fiyata en iyisi olarak gördüğüm honor 10 u tavsiye etmek isterim.

Honor 10 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
128 GB , İyi batarya , çok iyi işlemci ve yüksek kamera. Sanırım 3K bütçe için tam olması gereken cihaz.

Tabi Xiaomi mi8 de 3K bu aralar o bütçeye çıkmışken onu da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…