Yurt dışında 170dolara çıkış yapmış bir telefonun 2000lira olması saçma bence, tamam emsallerine göre özellikleri iyi olabilir ama emsalleri bu kadar fiyat farkı yemedi bildiğim kadarıyla, Türkiye'ye yeni giriş yapmış olması ve stoğun çabuk bitmesine bağlıyorum ben bu fiyatı, biraz beklersek düşecektir bence.1800 TL mi? İsterseniz özellikleri karşılaştırıp bi Samsung Iphone tarafına gidin ve görün fiyatları. 1998 TL Vatandan aldık internet sitesinden Pazar günü siparişi verdik çarşamba geldi.Kameralar normal fotoğraf çekerkende biraz daha parlak çekiyor bakınca gerçekten gözle görülür şekilde hissettiriyor.Pil Performansını tam bilmiyorum fakat kardeşim PUBG'de 1 maç atmış %10 şarj gitmiş (kaç dk oynadı bilmiyorum ). Bence genel olarak tam fiyatına çok uygun ve güzel bir telefon elinizde fırsat varsa kaçırmayın derim.
Meizu 16 baktınız mı? Çok güzel bir cihaz. Kamerası Redmi Note 7'den iyi. İşlemcisi de öyle. Parasına değecek bir telefon. Ekrandan parmak izi de okuyor.Yurt dışında 170dolara çıkış yapmış bir telefonun 2000lira olması saçma bence, tamam emsallerine göre özellikleri iyi olabilir ama emsalleri bu kadar fiyat farkı yemedi bildiğim kadarıyla, Türkiye'ye yeni giriş yapmış olması ve stoğun çabuk bitmesine bağlıyorum ben bu fiyatı, biraz beklersek düşecektir bence.
Redmi Note 7, Pocophone F1, Mi 8 Lite(şebeke sorunu var diye duydum bazılarında) dışında bu fiyat aralığında başka tavsiyeleri olan yokmu? Galiba bunlardan daha mantıklısı yok bu fiyat aralığında, herhangi birinin fiyatını düşmesini bekliyorum [emoji846]
Benim yazımı okumadan bana cevap vermişsin ben son serilerde ve güncelleme alan telefonlarda hataların artık telefonu kullanılamaz hale getirdiğini yazdım ve söylediğim telefonların hepsini kullanma fırsatım oldu birazda arkadaşımın telefoncu olmasından dolayı incelemediğim telefon yok 2.el rafta satılan açık telefonların neredeyse hepsini incelemişimdir bunlar S10 Plus ve İphone XS serisi haricinde bütün telefonlar. Gir mi foruma bak herkes rom peşine düşmüş wifi çekmiyor, internet bağlanmıyor gibi bir sürü sorun. Ben şimdiki fiyatı ile bu markaya bu kadar para verilmez diyorum sözlerimin arkasındayım. Çin malı telefon alınmaz hiçbir şekilde alınmaz, 2 tane Mİ 8 aldım az kalsın kitleniyordu ki iade edebildim büyük mağazadan aldığım için. Ve global olmayan telefonu satmıyorlar onuda bahane etmişsiniz hepiniz aynı şey söylüyorsunuz burada gerçeği konuşuyoruz insanlar para verip alacak ona göre diyorum. Çin rom olanları Çin'den telefoncular getiriyor mesela ilk çıktığı zaman almak isteyen öyle alıyor yoksa Çin rom bulamazsın Türkiye'de.@Silinen üye Xiaomi cihazlarda mı yazılımsal sorun var? Kullanmayı bilmediğiniz ürünlere çöp muamelesi yapmayı bırakın. MIUI arayüzü kendini kanıtlamış gayette kaliteli bir arayüz. Xiaomi cihazlarda ayrıca fiyat konusunda en iyi cihazlar. 1 yıldır Xiaomi Redmi 5 Plus kullanıyorum can sıkıcı hiçbir hata ile karşılaşmadım. Sizin o dediğiniz cihazlar Çin'de Çin versiyonu şeklinde çıkıp, telefonu Türkiye'ye getiren kişilerin telefona global rom atmaya çalışırken cihazı bozmalarından kaynaklanıyor. Tabi normal kullanıcıda düzeltme yapamadığı için şikayetçi oluyor cihazdan... Güvenilir bir satıcıdan alınan Xiaomi cihazlar tercih edilebilir. Ayrıca şebeke sorunu sadece Xiaomi'nin sorunu değil. Ülkemizde hizmet veren operatör markalarının bant ağlarındaki eksiklikten dolayı.
Konuyu açan arkadaş için Redmi Note 7 tavsiye edebilirim. Şuan fiyatı 2000 TL civarında. Biraz daha bekleyin bu fiyat bu cihaz için fazla. 1700-1800 TL değerinde bir ürün bana kalırsa. Pro versiyonunun gelmesini bekleyin. Eğer çok geç kalırsanız da Redmi Note 7 alırsınız hemde fiyatı düşmüş olur.
Telefonun neyini kullanmayı bilmeyeceksin? Altı üstü telefon yazdığına sadece gülüyorum ve bu arada bütün siteler global versiyon satıyor hepsi ambalajında geliyor sen şimdi ona da bir şey bulursun o yüzden seninle bu konuyu burada sonlandırıyorum. : ) Bu arada cevap yazarken kişiye cevap yaz bildirim gelmediği için gözükmüyor, önce sosyali kullanmayı öğrenin.Yazınızı sonuna kadar okudum.
Çin rom bulamayız mı? Güldürmeyin insanı. Türkiye'deki Xiaomi cihazların yarısı Çin romu. Üzerinde oynayıp global rom atıyorlar onuda beceremiyorlar... Daha 1 ay önce arkadaşımın aldığı Redmi Note 6 Pro'yu suya düşürdü. O çok kaliteli telefoncu arkadaşların 3-4 tanesine verdi yapamadılar. Çünkü adamlar cihazı EDL moda almaktan aciz. Cihazı ben aldım. İçini açtım düzelttim bir baktım Çin romu var. Yapmamalarının da sebebi bu zaten. Piyasadaki bütün markanın telefonlarını kullanmış ve yazılımıyla da oynamış biri olarak kullanıcıları yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Şuan Redmi 5 Plus üzerinde tüm kullanıcılara gelmeyen MIUI 10.2'yi temiz kurulum ile kurdum sıkıntısız kullanıyorum. İnsanlar para verip aldıkları ürünü kullanmayı bilmedikleri için çamur atmayı seviyor sizin gibi...
Aslında o cihaza da baktım ama hafıza kartı desteği olmaması, 3100mAh bataryası ve tasarımı benim için eksi, ve forumda Meizu firması güncelleme tarafından geride kalmış bi firma diye okuyup vazgeçtim.Meizu 16 baktınız mı? Çok güzel bir cihaz. Kamerası Redmi Note 7'den iyi. İşlemcisi de öyle. Parasına değecek bir telefon. Ekrandan parmak izi de okuyor.
Aslında biraz daha vaktim var bekleyebilirim olmuşken iyisi olsun istiyorum çünkü ve dediğiniz gibi bu fiyatları hakettiğini düşünmüyorum ama Pro versiyonu Türkiye'ye gelmeyecek diye duymuştum, ithalatçı garantili olarak gelir mi sizce? Bu Sahibindendeki garantisiz, çin romuyla satılanlardan bahsetmiyorum normal Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde güvenilir bi şekilde satışı yapılır mı?Konuyu açan arkadaş için Redmi Note 7 tavsiye edebilirim. Şuan fiyatı 2000 TL civarında. Biraz daha bekleyin bu fiyat bu cihaz için fazla. 1700-1800 TL değerinde bir ürün bana kalırsa. Pro versiyonunun gelmesini bekleyin. Eğer çok geç kalırsanız da Redmi Note 7 alırsınız hemde fiyatı düşmüş olur.
Aslında biraz daha vaktim var bekleyebilirim olmuşken iyisi olsun istiyorum çünkü ve dediğiniz gibi bu fiyatları hakettiğini düşünmüyorum ama Pro versiyonu Türkiye'ye gelmeyecek diye duymuştum, ithalatçı garantili olarak gelir mi sizce? Bu Sahibindendeki garantisiz, çin romuyla satılanlardan bahsetmiyorum normal Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde güvenilir bi şekilde satışı yapılır mı?
Honor Play baktınız mı?Aslında o cihaza da baktım ama hafıza kartı desteği olmaması, 3100mAh bataryası ve tasarımı benim için eksi, ve forumda Meizu firması güncelleme tarafından geride kalmış bi firma diye okuyup vazgeçtim.
Aslında biraz daha vaktim var bekleyebilirim olmuşken iyisi olsun istiyorum çünkü ve dediğiniz gibi bu fiyatları hakettiğini düşünmüyorum ama Pro versiyonu Türkiye'ye gelmeyecek diye duymuştum, ithalatçı garantili olarak gelir mi sizce? Bu Sahibindendeki garantisiz, çin romuyla satılanlardan bahsetmiyorum normal Hepsiburada, N11, Gittigidiyor gibi sitelerde güvenilir bi şekilde satışı yapılır mı?