D dwqsluv Femtopat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Aralık 2023 #1 Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 5 Aralık 2023 #2 dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaçak mı?
dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kaçak mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.232 Makaleler 3 Çözümler 83 5 Aralık 2023 #3 Silinen üye dedi: Kaçak mı? Genişletmek için tıkla... Bir kere o kaçak değil yurtdışı. Ayrıca yurtdışı telefon böyle sorunlara sebep olmaz. dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Açarken ses yükseltme tuşuna basılı tutup dener misiniz?
Silinen üye dedi: Kaçak mı? Genişletmek için tıkla... Bir kere o kaçak değil yurtdışı. Ayrıca yurtdışı telefon böyle sorunlara sebep olmaz. dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Açarken ses yükseltme tuşuna basılı tutup dener misiniz?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 5 Aralık 2023 #4 Maxtoric dedi: Bir kere o kaçak değil yurt dışı. Ayrıca yurt dışı telefon böyle sorunlara sebep olmaz. Açarken ses yükseltme tuşuna basılı tutup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ile kaçak aynı anlama gelir sonuçta ülkeye kaçak geliyor. Kaçak Xiaomi'lerde genel olan bir durum güncelleme sonrası genellikle bu hata olur yazılım (ROM) atması gerek.
Maxtoric dedi: Bir kere o kaçak değil yurt dışı. Ayrıca yurt dışı telefon böyle sorunlara sebep olmaz. Açarken ses yükseltme tuşuna basılı tutup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ile kaçak aynı anlama gelir sonuçta ülkeye kaçak geliyor. Kaçak Xiaomi'lerde genel olan bir durum güncelleme sonrası genellikle bu hata olur yazılım (ROM) atması gerek.
A ahlatt.r Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Makaleler 1 Yer Tekirdağ 5 Aralık 2023 #5 dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum güç tuşu + ses açma tuşuna bas, ekran gelmesi lazım, fastboot yazabilir. Sonra tekrar güç tuşuna bas bir dene bakalım.
dwqsluv dedi: Yardım edin, telefonum: Redmi Note 8. Açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum güç tuşu + ses açma tuşuna bas, ekran gelmesi lazım, fastboot yazabilir. Sonra tekrar güç tuşuna bas bir dene bakalım.