Redmi Note 8 alınır mı?

Ethem Dizdar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Telefon almayı düşünüyorum ama çok fazla bütçem yok. 2500 TL bütçem var. Eğere zorlarsam 3000 olabilir. Yani 2500-3000TL. Ben Redmi Note 8 düşündüm fakat kuzenim alma dedi. Bir sürü arkadaşında sorunlu çıkmış. Ama benim diğer 2 kuzenim Redmi kullanıyor. Sizce alınır mı? Başka bir öneriniz var mı?

Hocam alınmaz. Şu telefonlardan birini almanızı öneririm.

Alınır ben 4 aydır kullanıyorum en ufak bir problemi yok. Kullanmadan kötüleyen arkadaşlara da aldanmayın. Oyun performansı olarak üst düzey denilemez ama kamera ve günlük kullanımda beni gerçekten tatmin etti. Sizin telefondaki önceliğiniz oyun değilse memnun kalacağınıza inanıyorum. Şarjı da günlük kullanımda ekran süresi olarak (genelde Instagram vs.) 6-7 saati buluyor. Ben 2350 TL'ye indirimden aldım öyle bir fiyata görürseniz kaçırmayın derim.

Hocam bende ilk başta onu düşündüm ama Realme 7 de dokunmatik sorunları çok fazla oluyormuş.
Redmi Note 10 nasıldır peki?

Bende M21 var 2300 TL hocam ona bir bakabilirsiniz.
Bir de @@qGhosT hocamın attığı Realme 7 gayet iyi bir telefondur üzmez ve fiyat farkına değer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…