Redmi Note 8 alınır mı?

Arkadaşım da kullanıyor. Ama hiç memnum musun diye sormadım. Görüştüğümüzde soracağım.

Hocam net olarak söyleyeyim. Oyun oynarken iyi performans bekliyorsanız Realme 7 alın. Yok ekran benim için daha önemli derseniz Redmi Note 10 ya da M31s alın derim. M 21'i bütçe bu kadarken eleyin.

Hocam net olarak söyleyeyim. Oyun oynarken iyi performans bekliyorsanız Realme 7 alın. Yok ekran benim için daha önemli derseniz Redmi Note 10 ya da M31s alın derim. M 21'i bütçe bu kadarken eleyin.
Teşekkürler. Realme 7'yi düşüneyim. Umarım bir sıkıntısı çıkmaz

Alınmaz. Hem ghosting oluyor benim telefonumda var. Ve güncellemeler çok saçma oluyor telefonu bozuyor resmen. İlk aldığımızda iyiydi ondan sonra şarjı 20'nin altına indiğinde yavaşlamaya kasmaya başladı.

Şu an Redmi Note 8'den yazıyorum şu an fiyatını hak etmiyor zamanında 1500 TL'ye almıştım o zaman fazlasıyla iyiydi bu arada MIUI abartılan kadar hantal değil.

Ne gibi alternatif? Bir öneriniz var mı?
Açıkçası elimde telefon olmadığı için güncel piyasayı hiç takip etmiyorum. Diğer arkadaşlar birkaç marka model önermişler. Ben Note 8'i satın aldığımda telefon 1.500 TL civarındaydı ve forumda sorup öyle satın almıştım. Beni şimdiye kadar pişman etmedi, zaten verdiğim paraya göre de beklentilerim fazla değildi. Şimdi telefon daha pahalı, aynı bütçeye daha iyisi bulunabilir.

@qGhosT Neden gülücük attın? Senin düşüncende olmadığım için mi? Kullanmadan telefonu kötülüyorlar, önce kullananlara bir sorun sonra kötülersiniz.

Niyeyse bildirim gelmemiş, teşekkür ederim. Güncelleme ile bulunan ghost touch sorunu düzeltildi.
Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim. Galiba Realme 7 alacağım. Eğer bütçemi artırabilirsem (büyük ihtimal artıramam) a71 alırım. Herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…