Redmi Note 8 alınır mı?

Google önemli değilse P40 Lite alabilirsiniz.

Konu içerisinde kronik sorunlu deyip Xiaomi Note 9S önerilmiş. Zamanında o kişi ile tartışmıştık, tekrar uzun uzun tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Eski konulara bakabilirsiniz.

Xiaomi Note 9 serisinin eski kasalarında kronik olarak toz problemi var. Realme 7'de bulunan sorun ortadan giderildi, ben kullanıcı yorumlarını da aldım. Gayet güzel bir cihaz.

Peki, arkadaş gelip burada konu açarsa Ghost Touch sorunuyla ilgili seni etiketliyeceğime emin olabilirsin.

Peki, arkadaş gelip burada konu açarsa Ghost Touch sorunuyla ilgili seni etiketliyeceğime emin olabilirsin.
Sanki sorunu ben çıkarıyorum.

En fazla yapabileceğim şey güncelleyin, düzelmezse geri iade edin demek olacaktır. Bu tarz mesajlar ile üyeyi cihazdan soğutmayın.

Bunun yerine ben GM 9 Pro tercih etmiştim ve hiç pişman değilim sadece Android guncellenmiyor Android 9 da kaldi oda sıkıntı değil benim için.

Sanki sorunu ben çıkarıyorum.

En fazla yapabileceğim şey güncelleyin demek olacaktır. Bu tarz mesajlar ile üyeyi cihazdan soğutmayın.
Sorunu sen çıkarmıyorsun ama üye sorunlu telefonu senin sayende alıyor. Ben mi diyorum Realme 7 al diye? Madem sonradan bunun sorumluluğunu almayacaksın neden arkadaşa bu telefonu öneriyorsun?

@Teknocuk

Realme 7 kronik sorunlu falan değil. Ben dahil, kimse üzerine böyle bir sorumluluk almak istemez. İşte o söylenmiş olan "teknoloji işi şanstır" lafı bu konuda geçerlidir.

Realme 7 de dokunmatik sorunumu yok? Kullanan çoğu kişide var diye okumuştum.

Realme serisi Redmi serisine göre çözünürlük olarak düşüktür ancak bataryası ve kamerası bu yönde kendini aldıttıracak seviyeye getirebilir.

@Teknocuk

Realme 7 kronik sorunlu falan değil. Ben dahil kimse üzerine böyle bir sorumluluk almak istemez. İşte o söylenmiş olan "teknoloji işi şanstır" lafı bu konuda geçerlidir.
Telefonu kendi seçerek alsa şans işi denebilir ama sen üzerine basa basa ısrar ediyorsun bu telefonu almalısın diye. Teknoloji şans işi diyip aradan sıyrılamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…