M MKOTA Centipat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 44 2 Aralık 2019 #1 Red mi Note 8 telefonumda main menüde takılı kaldım ne yapsam çıkamıyorum. Hep aynı ekran karşıma çıkıyor. Lütfen yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2019
Red mi Note 8 telefonumda main menüde takılı kaldım ne yapsam çıkamıyorum. Hep aynı ekran karşıma çıkıyor. Lütfen yardım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Aralık 2019 #2 Reboot etsen tahminen güç tuşu ile kontrol ediliyor o menü.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #3 Ses tuşları aşağı yukarı, güç tuşu onaydır. "Reboot" seçtikten sonra "Reboot System" seçeneğini seçeceksin. Telefon açılır. Son düzenleme: 2 Aralık 2019
Ses tuşları aşağı yukarı, güç tuşu onaydır. "Reboot" seçtikten sonra "Reboot System" seçeneğini seçeceksin. Telefon açılır.
M MKOTA Centipat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 44 2 Aralık 2019 #4 kornoloji dedi: Ses tuşları aşağı yukarı, güç tuşu onaydır. "Reboot" seçtikten sonra "Reboot System" seçeneğini seçeceksin. Telefon açılır. Genişletmek için tıkla... Merhaba açılıyor ama yine aynı ekrana geliyor. Sylveon dedi: Reboot etsen tahminen güç tuşu ile kontrol ediliyor o menü. Genişletmek için tıkla... Yine bu ekrana dönüyor. Servise gönderdim. Son düzenleme: 2 Aralık 2019
kornoloji dedi: Ses tuşları aşağı yukarı, güç tuşu onaydır. "Reboot" seçtikten sonra "Reboot System" seçeneğini seçeceksin. Telefon açılır. Genişletmek için tıkla... Merhaba açılıyor ama yine aynı ekrana geliyor. Sylveon dedi: Reboot etsen tahminen güç tuşu ile kontrol ediliyor o menü. Genişletmek için tıkla... Yine bu ekrana dönüyor. Servise gönderdim.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #5 Dönmemesi lazım, servise göndererek iyi yapmışsın.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #6 Servis ROM atacaktır büyük ihtimal, verilerinizin gitme ihtimaline karşılık hazır olun.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Aralık 2019 #7 Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum
Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #8 Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Onu denemiştir diye yazmayı gerek duymadım ben. Ancak muhtemelen açılışta yine bu ekrana dönüyordur arkadaşın.
Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Onu denemiştir diye yazmayı gerek duymadım ben. Ancak muhtemelen açılışta yine bu ekrana dönüyordur arkadaşın.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Aralık 2019 #9 Servise göndermiş zaten. Ama olabilir di bir ihtimal.
M MKOTA Centipat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 44 3 Aralık 2019 #10 TerabyteForever dedi: Servis ROM atacaktır büyük ihtimal, verilerinizin gitme ihtimaline karşılık hazır olun. Genişletmek için tıkla... Veri yok içinde bir hafta önce almıştım. Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Her türlü denedim ses aç kapa güç tuşlarında tüm kombinasyonlar defalarca denendi Yine aynı ekrana dönüyor. Pil gömülü kasa olduğu için pili de çıkaramıyorum. Telefon hiçbir şekilde kapanmıyor. Ancak pili bitince kapanıyor, açılınca yine aynı ekran.
TerabyteForever dedi: Servis ROM atacaktır büyük ihtimal, verilerinizin gitme ihtimaline karşılık hazır olun. Genişletmek için tıkla... Veri yok içinde bir hafta önce almıştım. Mithat Berhan dedi: Benim bildiğim 20-30 saniye kadar güç tuşuna basınca bu menüden çıkıyor. Mi A1 ile bu menüden öyle çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Her türlü denedim ses aç kapa güç tuşlarında tüm kombinasyonlar defalarca denendi Yine aynı ekrana dönüyor. Pil gömülü kasa olduğu için pili de çıkaramıyorum. Telefon hiçbir şekilde kapanmıyor. Ancak pili bitince kapanıyor, açılınca yine aynı ekran.