PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 23 Mart 2021 #1 Telefonum Xiaomi Redmi Note 8. Dün MIUI 12.4 güncellemesi geldi yaptım. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama bugün telefondan EBA'ya ve Google'a girmeye çalıştığımda açıldığı gibi atıyordu. Sorunun neden kaynaklığını bilmiyorum, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Telefonum Xiaomi Redmi Note 8. Dün MIUI 12.4 güncellemesi geldi yaptım. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama bugün telefondan EBA'ya ve Google'a girmeye çalıştığımda açıldığı gibi atıyordu. Sorunun neden kaynaklığını bilmiyorum, ne yapabilirim?
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 23 Mart 2021 #2 Android uygulamaları çöküyor! İşte sebebi ve çözümü - ShiftDelete.Net sebebi bundan. Bir sonraki güncellemeyi bekleyeceksin yada sıfırlayacaksın. Aynısını bende yaşadım ve sıfırladım. Bağlantı da geçici bir çözüm vermişler gerçi. Son düzenleme: 23 Mart 2021
Android uygulamaları çöküyor! İşte sebebi ve çözümü - ShiftDelete.Net sebebi bundan. Bir sonraki güncellemeyi bekleyeceksin yada sıfırlayacaksın. Aynısını bende yaşadım ve sıfırladım. Bağlantı da geçici bir çözüm vermişler gerçi.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 23 Mart 2021 #3 Teşekkürler, WebView'i güncelledim sorun düzeldi.