Çözüldü Redmi Note 8 bootlader kilidi kapattıktan sonra bazı uygulamalar yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K.Makise

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Sürüm düşürmek için açmıştım Android 11'den 9'a düşürdüm MIUI sürümü 11.0.12

Bootlader kilidi açıkken yüklenen uygulama, kilidi kapattıktan sonra desteklenmiyor olarak gözüküyor.

Play Protect sertifikası var.

Çözüm

Bootlader kilidi açıkken yüklenen uygulama, kilidi kapattıktan sonra desteklenmiyor olarak gözüküyor.

Telefon bölgesini Hindistan yapın. GetApps diye bir uygulama gelecek ana ekrana. Oradan istediğiniz uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Tekrardan Türkiye'ye çevirisiniz.

Telefon bölgesini Hindistan yapın. GetApps diye bir uygulama gelecek ana ekrana. Oradan istediğiniz uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Tekrardan Türkiye'ye çevirisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Android sürümünüz desteklemediği için olabilir mi? Sonuç olarak Android 11'den 9A gecmissiniz ve guncel çoğu uygulama yüksek Android surum talep ediyor.

Alakası bile yok bu Android sürümünde çalışıyordu Play Protect sertifikası olmadığı için bootlader kilidini kapattım ondan sonra inmiyor artık.

Zaten eski telefonum Android 8 idi ve onda bile çalışıyordu.

Bu cihazda ise 60 FPS çalışıyordu ama şimdi çalışmaz diyor.

Hocam ArrowOS 13'e geçin kurtulun böyle dertlerden hem akıcı olsun cihaz hem böyle garip sorunlar oluşmasın MIUI 11 sürümü 12'ye göre daha sorunsuz ancak yine de bu ROM daha iyi bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı