Cheasy60pe Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 275 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar, benim telefonu telefoncu Bootloader açıp IMEI yapmıştı ancak ben şimdi Bootloader kilidini geri kapatırsam IMEI gider mi? Telefonum Redmi Note 8. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Arkadaşlar, benim telefonu telefoncu Bootloader açıp IMEI yapmıştı ancak ben şimdi Bootloader kilidini geri kapatırsam IMEI gider mi? Telefonum Redmi Note 8.
mehmetali09 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Cheasy60pe dedi: Arkadaşlar, benim telefonu telefoncu Bootloader açıp IMEI yapmıştı ancak ben şimdi Bootloader kilidini geri kapatırsam IMEI gider mi? Telefonum Redmi Note 8. Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurtdışımı?
Cheasy60pe dedi: Arkadaşlar, benim telefonu telefoncu Bootloader açıp IMEI yapmıştı ancak ben şimdi Bootloader kilidini geri kapatırsam IMEI gider mi? Telefonum Redmi Note 8. Genişletmek için tıkla... Cihazınız yurtdışımı?