Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 telefonumda Bootloader kilidi açacaktım fastboost menüsüne girmem gerekiyorum ama ses kısma + güç tuşuna basınca turuncu fastboot yazıyor. PC'den Mi Flash açınca da telefonu görmüyor. Çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 telefonumda Bootloader kilidi açacaktım fastboost menüsüne girmem gerekiyorum ama ses kısma + güç tuşuna basınca turuncu fastboot yazıyor. PC'den Mi Flash açınca da telefonu görmüyor. Çözümünü bilen var mı?
Mi Unlock Tool ile kaldırabilirsiniz. Ancak belli bir süre sonra kilit açılabiliyor, bazen hemen açılabiliyor. Bu sebeple işleme kalkışmadan önce yedek alın.
MI Unlock tool ile kaldırabilirsiniz. Ancak belli bir süre sonra kilit açılabiliyor, bazen hemen açılabiliyor. Bu sebeple işleme kalkışmadan önce yedek alın.
İzlediğim videolarda PC'ye bağlı olmasa bile fastboot moduna alınca Android simgesi falan çıkıyor bende onlar yok işte sadece turuncu fastboot yazıyor ve PC görmüyor. USB 2.0 portunda da denedim bu arada.
İzlediğim videolarda PC'ye bağlı olmasa bile fastboot moduna alınca Android simgesi falan çıkıyor bende onlar yok işte sadece turuncu fastboot yazıyor ve PC görmüyor. USB 2.0 portunda da denedim bu arada.
Fotoğraf bana ait değil ama yazı aynı. @Recep Baltaş abi sende bakar mısın lütfen günlerdir araştırıyorum halledemedim.
Arkadaşlar sorunu çözdüm PC'de USB 3 portuna takınca düzeldi ama 77 saat daha beklemem lazımmış.