dlkcynnn Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 8 Aralık 2021 #1 Sosyal medyada dolaşıyorum anında kopukluk oluyor, hemen atıyor sonra geri geliyor çok rahatsız edici durum. Acaba bu sorun nasıl çözülür, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021
Sosyal medyada dolaşıyorum anında kopukluk oluyor, hemen atıyor sonra geri geliyor çok rahatsız edici durum. Acaba bu sorun nasıl çözülür, yardım eder misiniz?
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 8 Aralık 2021 #2 Kaç dalga çekiyor, hareket halinde misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS dlkcynnn Decapat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 9 Aralık 2021 #3 Aade dedi: Kaç dalga çekiyor, hareket halinde misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır sürekli evdeyim ben bu sorun oluyormuş sanırım bu telefonlarda. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Aade dedi: Kaç dalga çekiyor, hareket halinde misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır sürekli evdeyim ben bu sorun oluyormuş sanırım bu telefonlarda.