Custom ROM Redmi Note 8 Custom ROM önerisi

Sefaltnts3945

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Telefonum kasmaya başladı, bende artık Custom ROM atacağım ilk kere. PixelExperience Plus Android 13 sürümünü atmayı düşünüyordum ama telefonu yorar mı diye merak ettim açıkçası. Bana kastırmayacak, şarj çok yemeyecek fakat güzel görünüşlü(PixelExperience bundan dolayı istiyorum zaten) bir ROM lazım. Play Store servisleri falan yüklü gelmeyen bomboş ROM'lardan istemiyorum, basit bir insanım :D,özelleştirme meraklısı değilim.Ayrıca her sene güncelleme falan da ihtiyacım yok, Android 13 falan gayet yeterli benim için. Önerilerde bulunabilir misiniz?

Evolution X eskiden kullanıyordum güzel bir ROM fakat bazı uygulamalarda Google ile giriş yapamıyorsunuz.

Google hizmetleri için (GApps): Release MindTheGapps-16.0.0-arm64-20250812_214353 · MindTheGapps/16.0.0-arm64

LineageOS öneririm, Lenovo K6 Note ile LineageOS 18.1 sürümünü deneme imkânım olmuştu çok sevmiştim. Denemeye değer.
Evolution X eskiden kullanıyordum güzel bir ROM fakat bazı uygulamalarda Google ile giriş yapamıyorsunuz.
Teşekkür ederim önerileriniz için, aklımda bulunduracağım. Fakat sizce pixel experience telefonda kasar mı? Akıcı bir deneyim yaşayamaz mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı