Cihaz eski donması normal ama dokunmatik işlmeiyor gibi bir sorunsa ekranda hava toz kacağı tarzı bir durum var mı bakmak lazımÖncelikle selamünaleyküm. Telefonum (yani Redmi Note 8). Oyun oynarken ve uygulamalarda (YouTube, Google vb.) Sürekli dokumatiği donuyor. Çözümü nedir?
Cihaz eski donması normal ama dokunmatik işlmeiyor gibi bir sorunsa ekranda hava toz kacağı tarzı bir durum var mı bakmak lazım
Düşürme vb bir darbe aldı mı?Cihazın eski olduğunun farkındayım. Pubgm maksimum 30-50FPS oynatıyor. Ama dokunmatiğin donması biraz garip geliyor. Çözümü var mı acaba?
ekranda çatlaklar var mı?Evet aldı. Çok kez düşürdüm elimden. 2 kere şiddetli bir şekilde düşürdüm ama kırık çıkık yoktu. Darbenin şiddetinden dolayı olmuş olabilir mi?
Çizik bile yok.ekranda çatlaklar var mı?
yani yazlılımsal bir sorun olucağını sanmıyorum donanımsaldır büyük ihtimalle çözümü de yani teleşfoncuya bi baktırmak olucaktırÇizik bile yok.
Tamamdır sağolun.yani yazlılımsal bir sorun olucağını sanmıyorum donanımsaldır büyük ihtimalle çözümü de yani teleşfoncuya bi baktırmak olucaktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.