Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC
Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White
Anakart:
Gigabyte B550M DS3H
Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT
Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16
Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s
Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
- Meslek
- Green Arrow
Selamlar. Redmi Note 8 telefonumda dokunmatik sorunları var. Ekranın sağ üst tarafında yukarıya veya aşağıya kaydırdığımda belli bir nokta algılanmıyor. Direkt aşağı atıyor. Bu orta kısımlarda da var. Instagram'da gazerken yavaş bir şekilde yukarı kaydırdığımda sanki tüm gücümle yukarı kaydırmışım gibi hızlıca aşağı iniyor. Ve ekranın alt tarafında PUBG Mobile oynarken yan çevirdiğimde zıplama ve ateş etme tuşuna falan bastığımda bazen algılamıyor. 10 kez bassam 7'sini falan algılıyor. Bu yüzden telefonumu garantiye göndermek istiyorum. KVK garantili ve 2022 de bitiyor. Şimdi ben bu telefonu garantiye gönderdiğimde sorunu bulamazlarsa ne olacak? Yani sonuçta zor fark edilen bir sorun. Xiaomi forumuna yazdım dediler ki telefonun dokunmatiğinde sorun olup olmadığını test ederler sorun görürlerse ekranı değiştirirler sorun göremezlerse de telefonu geri gönderirler. Telefonu garantiye gönderdiğimde sorunu fark edemeyip geri göndermelerinden korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ekrana dokunduğunda dokunduğun yeri gösteren bir program indirdim ekranın alt kısımlarında algılama sorunu var. Garantiye gönderdiğimde acaba kağıda o programın adını yazıp kutunun içine koysam test ederler mi? Ya da başka bir telefonla sorunları videoya çeksem o videoyu onlara nasıl gösterebilirim ki? Ekranı değiştirmeleri için illa sorunu fark etmeleri mi gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: