Redmi Note 8 düştükten sonra açılmıyor

Normal bir adam

Decapat
Daha fazla  
Redmi Note 8 telefonu yere düştü ve ondan sonra açılmadı. Hard reset denedim olmadı. Ne yapmalıyım?

Açılmıyorsa nasıl reset denediniz? Pil, ekran soketi vb çıkmış olabilir. Sonuç olarak telefon hasar almış, içini açmadan düzeltilebileceğini sanmam.

Açılmıyorsa nasıl reset denediniz? Pil, ekran soketi vb çıkmış olabilir. Sonuç olarak telefon hasar almış, içini açmadan düzeltilebileceğini sanmam.

Ses ve açma kapatma düğmesine basılı tutub denedim. Olmadı. Arada ekran açma kapatma düğmesine bastığımda anlık olarak ekran geliyor fakat sonra hızlıca tekrar kapanıyor.

Hocam hard reset dediniz muhtemelen hala kurtarma menüsüne girebiliyorsunuz. Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. ROM atmamız lazım.

Ses ve açma kapatma düğmesine basılı tutub denedim. Olmadı. Arada ekran açma kapatma düğmesine bastığımda anlık olarak ekran geliyor fakat sonra hızlıca tekrar kapanıyor.

Şarja takılıyken açmayı dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…