Merhaba, telefonum Redmi Note 8. Cihazıma temalar kısmından ve zFont gibi uygulamadan WhatsApp emojileri denedim fakat uygulamadan uygulamaya farklılık gösteriyor. WhatsApp ve mesajlar uygulamasında resim 1'deki gibi görünüyor. Instagram ve Google gibi uygulamalarda ise resim 2'deki gibi görünüyor. Telefonunun emojileri kötü değil fakat hepsi yok. Zaten resim 1'deki emojiler telefonun kendi emoji stili tek farkı telefonda ekli olmayanlar var. Resim 2'dekiler ise WhatsApp stil emojileri tüm emojiler yok. Cihazın standart emojilerinin değişmiş hâli var tek. Özetleyerek anlatıyorum: Telefonumun kendi emojini tema yardımıyla değiştiriyorum fakat yeni emojiler gelmiyor emoji görünümü değişiyor ama WhatsApp ve mesajlar gibi uygulamalarda stil değişmeyip ekli olmayan emojiler geliyor. Bu emojileri nasıl her yerde resim 1'deki gibi yapabilirim?
Resim 2'deki ile resim 1'deki emoji farkları bayağı yoğun. Benim için görünüş önemli değil. Tüm emojiler olsun yeterli. Sadece olan emojiler değişiyor. Yeni emojiler eklemem mümkün mü?Merhaba, telefonum Redmi Note 8. Cihazıma temalar kısmından ve zFont gibi uygulamadan WhatsApp emojileri denedim fakat uygulamadan uygulamaya farklılık gösteriyor. WhatsApp ve mesajlar uygulamasında resim 1'deki gibi görünüyor. Instagram ve Google gibi uygulamalarda ise resim 2'deki gibi görünüyor. Telefonunun emojileri kötü değil fakat hepsi yok. Zaten resim 1'deki emojiler telefonun kendi emoji stili tek farkı telefonda ekli olmayanlar var. Resim 2'dekiler ise WhatsApp stil emojileri tüm emojiler yok. Cihazın standart emojilerinin değişmiş hâli var tek. Özetleyerek anlatıyorum: Telefonumun kendi emojini tema yardımıyla değiştiriyorum fakat yeni emojiler gelmiyor emoji görünümü değişiyor ama WhatsApp ve mesajlar gibi uygulamalarda stil değişmeyip ekli olmayan emojiler geliyor. Bu emojileri nasıl her yerde resim 1'deki gibi yapabilirim?
![]()
![]()