Kara_faruk Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 45 2 Nisan 2020 #1 Merhaba. Redmi Note 8 telefonum var, rehberden birisiyle görüntülü konuşmak istiyorum ama görüntülü konuşma sekmesi etkin değil. Basılmıyor. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Merhaba. Redmi Note 8 telefonum var, rehberden birisiyle görüntülü konuşmak istiyorum ama görüntülü konuşma sekmesi etkin değil. Basılmıyor. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #2 Görüntülü konuşma desteği Xiaomi modellerde yok, uygulama üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsin. Görüntülü konuşma Android tarafında uygulamaya gerek olmadan sadece Samsung modellerinde bu özellik var.
Görüntülü konuşma desteği Xiaomi modellerde yok, uygulama üzerinden görüntülü konuşma yapabilirsin. Görüntülü konuşma Android tarafında uygulamaya gerek olmadan sadece Samsung modellerinde bu özellik var.