Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Redmi Note 8 cihazım, ROM atarken bootloader kilitlenmesi sonucu recovery loopa girdi. QFIL üzerinden ROM atayım derken sanırım bir şeyi yanlış yaptım ve şu an açma tuşuna basılı tutuyorum ekran anlık siyah olarak açılıyor ve geri kapanıyor.
Redmi Note 8 cihazım, ROM atarken bootloader kilitlenmesi sonucu recovery loopa girdi. QFIL üzerinden ROM atayım derken sanırım bir şeyi yanlış yaptım ve şu an açma tuşuna basılı tutuyorum ekran anlık siyah olarak açılıyor ve geri kapanıyor.
KS KS Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #11 Hayır. Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #12 Samet Karakuş dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Fastboot moda girmeden fastboot flash boot romunbootdosyası.img olarak girip sonra fastboot moda girmeyi denermisiniz? Artı 0 Eksi
Samet Karakuş dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Fastboot moda girmeden fastboot flash boot romunbootdosyası.img olarak girip sonra fastboot moda girmeyi denermisiniz?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 24 Ocak 2024 #13 Samet Karakuş dedi: Anlık açılıyor sadece sonra tekrar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... 900E moduna atıyor o zaman. Sanırım partitionu yanlış ayarladınız. Artı 0 Eksi
Samet Karakuş dedi: Anlık açılıyor sadece sonra tekrar kapanıyor. Genişletmek için tıkla... 900E moduna atıyor o zaman. Sanırım partitionu yanlış ayarladınız.
KS KS Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #14 Bu komut bootloader kilidinin açık olmasını gerektirmez mi? Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #15 Samet Karakuş dedi: Bu komut bootloader kilidinin açık olmasını gerektirmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerekir. Artı 0 Eksi
Samet Karakuş dedi: Bu komut bootloader kilidinin açık olmasını gerektirmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerekir.
KS KS Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #16 EFI Shell dedi: 900E moduna atıyor o zaman. Sanırım partitionu yanlış ayarladınız. Genişletmek için tıkla... Kurtulabilir miyim bu moddan? Silinen üye dedi: Gerekir. Genişletmek için tıkla... Maalesef kapalı Artı 0 Eksi
EFI Shell dedi: 900E moduna atıyor o zaman. Sanırım partitionu yanlış ayarladınız. Genişletmek için tıkla... Kurtulabilir miyim bu moddan? Silinen üye dedi: Gerekir. Genişletmek için tıkla... Maalesef kapalı
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 24 Ocak 2024 #17 Samet Karakuş dedi: Kurtulabilir miyim bu moddan? Maalesef kapalı Genişletmek için tıkla... Tekrar flashlama yapmanız lazım. Belki ilk denemede kuramayabilir. Kendimden biliyorum. Artı 0 Eksi
Samet Karakuş dedi: Kurtulabilir miyim bu moddan? Maalesef kapalı Genişletmek için tıkla... Tekrar flashlama yapmanız lazım. Belki ilk denemede kuramayabilir. Kendimden biliyorum.
KS KS Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #18 EFI Shell dedi: Tekrar flashlama yapmanız lazım. Belki ilk denemede kuramayabilir. Kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... EDL moda alıp qfil üzerinden flaşayacak mıyım yani? Artı 0 Eksi
EFI Shell dedi: Tekrar flashlama yapmanız lazım. Belki ilk denemede kuramayabilir. Kendimden biliyorum. Genişletmek için tıkla... EDL moda alıp qfil üzerinden flaşayacak mıyım yani?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 24 Ocak 2024 #19 Samet Karakuş dedi: EDL moda alıp qfil üzerinden flaşayacak mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Evet, zaten 900E de bir modu EDL'nin. Artı 0 Eksi
Samet Karakuş dedi: EDL moda alıp qfil üzerinden flaşayacak mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Evet, zaten 900E de bir modu EDL'nin.
KS KS Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #20 O zaman anakart üzerindeki test noktalarını kısa devre yaptırıp PC'ye bağlayacağım sonra flaşlayacağım. Doğru mu anladım? Artı 0 Eksi
O zaman anakart üzerindeki test noktalarını kısa devre yaptırıp PC'ye bağlayacağım sonra flaşlayacağım. Doğru mu anladım?