Custom ROM Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

Hocam yapabildim de EVO X olmuyor ArrowOS uygun mudur?
Hocam neden olmuyor? Geçen gün kurduk arkadaşa, fakat ArrowOS eski. A14 buildi yok Project Elixir veya CrDroid daha iyi olur. Eğer severseniz PixelOS veya LineageOS'te kurabilirsiniz.

Hocam neden olmuyor? Geçen gün kurduk arkadaşa, fakat ArrowOS eski. A14 Build'i yok Project Elixir veya crDroid daha iyi olur. Eğer severseniz Pixel OS veya LineageOS'te kurabilirsiniz.

Aynı şekilde yapıyorum olmuyor nedense tekrar indirip denerim olmazsa da crDroid veya LineageOS kurarım Pixel OS'ta pil kullanımı iyi değil diyorlar.

Aynı şekilde yapıyorum olmuyor nedense tekrar indirip denerim olmazsa da crDroid veya LineageOS kurarım Pixel OS'ta pil kullanımı iyi değil diyorlar.
O zaman oyun içinse CrDroid günlük kullanım ise Lineage çakın geçin hocam.

O zaman oyun içinse CrDroid günlük kullanım ise Lineage çakın geçin hocam.
Total xfer: 1.00x yazıyor telefonda da script succeded 1.000000 yazıyor dediğinizden farklı ama şimdi ne yapıcam? evolution x attım bu arada.

Kurdum hocam teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217-003126_Pixel Launcher.png
    386,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20241217-003126_Pixel Launcher.png
    386,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Total xfer: 1.00x yazıyor telefonda da script succeded 1.000000 yazıyor dediğinizden farklı ama şimdi ne yapıcam? evolution x attım bu arada.

Kurdum hocam teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ne demek.

9.5 en stabili diyebilirim. Android 15 biraz ağır kaçabilir ama denemekte fayda var 4 Update almış sonuçta o yüzden Android 15'te yeterince stabildir diye tahmin ediyorum.

Batarya optımızasyonu ıyıyse rısk almadan 9.5 kuruyorum o zaman

9.5 en stabili diyebilirim. Android 15 biraz ağır kaçabilir ama denemekte fayda var 4 update almış sonuçta o yüzden Android 15'te yeterince stabildir diye tahmin ediyorum.
hocam bide banka uygulamalarında sıkıntı varmı acılıyormu

Son düzenleme:
Batarya optımızasyonu ıyıyse rısk almadan 9.5 kuruyorum o zaman

hocam bide banka uygulamalarında sıkıntı varmı acılıyormu
Olmaması lazım banka uygulamarında sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…