Samedd5858 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #81 Eray_27 dedi: hocam romdan memnun musunuz bende kurmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Forumlara hoşgeldiniz hocam evet evolution x android 15 kullanıyorum güncellemeler ile gayet stabil sorun görmedim
Eray_27 dedi: hocam romdan memnun musunuz bende kurmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Forumlara hoşgeldiniz hocam evet evolution x android 15 kullanıyorum güncellemeler ile gayet stabil sorun görmedim
Eray_27 Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #82 Samedd5858 dedi: Forumlara hoşgeldiniz hocam evet evolution x android 15 kullanıyorum güncellemeler ile gayet stabil sorun görmedim Genişletmek için tıkla... Hoş bulduk hocam siz normal android 15 mi yoksa vanılla olanını mı kullanıyorsunuz Birde kurulumu ilk sayfada yazan şekilde yapabilir miyiz
Samedd5858 dedi: Forumlara hoşgeldiniz hocam evet evolution x android 15 kullanıyorum güncellemeler ile gayet stabil sorun görmedim Genişletmek için tıkla... Hoş bulduk hocam siz normal android 15 mi yoksa vanılla olanını mı kullanıyorsunuz Birde kurulumu ilk sayfada yazan şekilde yapabilir miyiz
Samedd5858 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #83 Evet ilk sayfadaki yönergeyi kullanabilirsiniz ben biraz farklı bir yöntemle yardım aldım diye hatırlıyorum ama bu da olur. Android 15 Evolution X Custom ROM.
Evet ilk sayfadaki yönergeyi kullanabilirsiniz ben biraz farklı bir yöntemle yardım aldım diye hatırlıyorum ama bu da olur. Android 15 Evolution X Custom ROM.
Eray_27 Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #84 Samedd5858 dedi: Evet ilk sayfadaki yönergeyi kullanabilirsiniz ben biraz farklı bir yöntemle yardım aldım diye hatırlıyorum ama bu da olur. Android 15 Evolution X Custom ROM. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş hocam bugün cihaza twrp yükleyip sd kart ile romu yükledim önceden telefon biri arayınca bile kasıyodu şuan hiç kasma donma yok Birde ben fotoğrafları sd karta kaydediyordum o ayarı bulamadım siz biliyor musunuz
Samedd5858 dedi: Evet ilk sayfadaki yönergeyi kullanabilirsiniz ben biraz farklı bir yöntemle yardım aldım diye hatırlıyorum ama bu da olur. Android 15 Evolution X Custom ROM. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş hocam bugün cihaza twrp yükleyip sd kart ile romu yükledim önceden telefon biri arayınca bile kasıyodu şuan hiç kasma donma yok Birde ben fotoğrafları sd karta kaydediyordum o ayarı bulamadım siz biliyor musunuz