Redmi Note 8 indirilen dosyalar kayboluyor

Arda_4707

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, annemin telefonuna ve kendi telefonuma tatilde izlemek için film indirmiştim. Kendi telefonumdakileri izledim annemin telefonundakileri izleyecektim ki bir baktım filmler yok. Önce annemin sildiğini düşündüm sonra silmediğini söyledi ki zaten silmemiş. Geçen gün baktığımda film duruyordu bugün baktım filmler ortadan kaybolmuş ne galeride var ne başka yerde. Annemin telefonunda zarchiver uygulaması var oradan da kontrol ettim hiçbir yerde yok filmler. Filmleri ilk indirirken de başıma gelmişti ama annem silmiştir diye uğraşmamıştım şimdiyse hiçbiri yok. Filmler kendi kendine kaybolmuş. Filmleri Chrome'dan indirmiştim hatta indirdiğimde hepsini açıp kontrol bile ettim açılıyor mu diye çalışıyorlardı şimdi niyeyse filmler ortada yok. Telefonun markası Redmi Note 8 64 GB. Filmleri tekrardan bir yerden bulabilir miyim? Yoksa sonsuza dek onlar gitti mi?

Mi tarayıcı ile indirdi isen indirmelere bak hocam.

Oradan indirmediğim halde yine de baktım ama sonuç yok.

Kendi kendine silinmesi imkansız, belki başka bir yere yüklenmiş.
Hocam normalde download klasörüne yükleniyor ilk yüklediğimde girip baktım dosyalar oradaydı. Ama sonradan baktığımda silinmişti. Herşeyi geçtim. Depolamadan video alanına girdim 3gb civarı video var ki oda benim indirdiğim filmlerin gözükmediği hali. Yani telefondan silindi yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı