Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #1 Redmi Note 8 kullanıyorum çok da memnun sayılmam. iPhone 7 Plus'a geçilir mi sizce? Ya da bu telefonu satıp üstüne para koyup alabileceğim bir telefon.
Redmi Note 8 kullanıyorum çok da memnun sayılmam. iPhone 7 Plus'a geçilir mi sizce? Ya da bu telefonu satıp üstüne para koyup alabileceğim bir telefon.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2022 #2 7 Plus'a geçilir. Kerm_e dedi: Ya da bu telefonu satıp üstüne para koyup alabileceğim bir telefon. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefon için satıp, bütçe üzerine ne kadar koyacağınıza bağlı.
7 Plus'a geçilir. Kerm_e dedi: Ya da bu telefonu satıp üstüne para koyup alabileceğim bir telefon. Genişletmek için tıkla... Başka bir telefon için satıp, bütçe üzerine ne kadar koyacağınıza bağlı.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #3 Slippin Jimmy0 dedi: 7 Plus'a geçilir. Başka bir telefon için bütçeye satıp üzerine ne kadar koyacağınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Sıfırı en ucuz 3700, 1 yıl kullandım çizik yok. Çalışmayan bir sistem de yok. Ne kadar eder? Onun üstüne 1.5k-2k koyabilirim.
Slippin Jimmy0 dedi: 7 Plus'a geçilir. Başka bir telefon için bütçeye satıp üzerine ne kadar koyacağınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Sıfırı en ucuz 3700, 1 yıl kullandım çizik yok. Çalışmayan bir sistem de yok. Ne kadar eder? Onun üstüne 1.5k-2k koyabilirim.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2022 #4 Kerm_e dedi: Sıfırı en ucuz 3700, 1 yıl kullandım çizik yok. Ne kadar eder? Onun üstüne 1.5K-2K koyabilirim. Genişletmek için tıkla... Ortalama 2-2.5K'ya gidiyor. 2000TL'ye alıcı bulur yüksek ihtimal. https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-8#/
Kerm_e dedi: Sıfırı en ucuz 3700, 1 yıl kullandım çizik yok. Ne kadar eder? Onun üstüne 1.5K-2K koyabilirim. Genişletmek için tıkla... Ortalama 2-2.5K'ya gidiyor. 2000TL'ye alıcı bulur yüksek ihtimal. https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-redmi-note-8#/
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #5 Kısacası yine aynı telefonu alabiliyorum. Apple iPhone 7 32 GB Jet Black | EASYCEP easycep.com Yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Bunlardan birine yöneleceğim.
Kısacası yine aynı telefonu alabiliyorum. Apple iPhone 7 32 GB Jet Black | EASYCEP easycep.com Yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Bunlardan birine yöneleceğim.