Redmi Note 8 mi Yoksa Note 8 Pro mu Alınmalı?

Bütçe sıkıntı değilse tabii ki Note 8 Pro.
Boyut olarak sanırım çok fark yok. Bir de bazı youtube inceleme videolarının altında Redmi Note serisi telefonlar alınmaz vs. yazmışlar. Bir de bu chipset, işlemci vs. den birkaç ay sonra şikayet etmeye başlarlar demişler bu ne kadar doğru?

Onu diyenler, Genelde Apple kullanıcılarıdır. Herhangi bir Şikayet görmedim, Fiyatına göre amiral gemilerine kafa tutuyor. Xioami F/p olarak şu anda rakipsiz firmalar arasında, Sorun yaşayacağınızı asla düşünmüyorum.

Note 8 Pro'da ki Mediatek işlemci batarya performansı konusunda kötü. Eğer bu sizin için önemliyse SD modelli Note 8'i tercih edin.

Note 8 Pro'da ki Mediatek işlemci batarya performansı konusunda kötü. Eğer bu sizin için önemliyse SD modelli Note 8'i tercih edin.
Neresi kötüymüş? Kullanan insanlar oyun oynamadan 13-14 Saat, Oyun oynayarak 8-9 Saat kullanabiliyormuş. Bana hiç kötü bir değer gelmedi.

Çünkü redmj Note 8 Pro'da 6 GB RAM normalinde 4 GB RAM var 2 bin TL'ye 6 GB RAM'li bir telefon? Gayet ucuz kullanisli ve hizli.
kardeşim ne taktınız şu ram e ya ram çok önemli birşey değildir işlemci daha önemlidir ve note 8 pro 2000 tl değil her neyse ram ister 4 ister 6 olsun aynı performansı vercektir ama note 8 pro tabiki işlemci olarak daha iyidir

Kardeşim her gördüğüne inanma. Note 8 Pro kullanıyorum ve asla fanboy değilim. Telefonu sosyal medya ve YouTube için kullanırsan alma. Gereksiz para vermiş olursun. Oyun falan oynuyorum diyorsan alabilirsin. PUBG'de sabit 60 fps. 59 olmuyor bile. Hakeza diğer oyunlarda da. Eğer daha önce oled ve süper amoled ekran kullandiysan ekrana hemen alışamayabilirsin. Kamerası da gayet tatmin edici. 6 aydır sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum. Yok işlemcisi dandik de yok bilmem ne falan diyenler çoğu fanboy.
Ha iPhone alacak paran varsa düşünme bile. Direkt iPhone al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…