Redmi Note 8 MIUI 10 performansı nasıldır?

guneralp

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kavaklıdere, Ankara
Merhabalar,
Redmi Note 8'e sahibim ve Android 13 kullanıyorum PixelOS custom ROM ile. Cihaza ZIP formatında MIUI 10 atmak istiyorum TWRP üstünden. MIUI 10'un bu cihazdaki performansı nasıl olur acaba? MIUI 10 ile kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Redmi Note 8'e sahibim ve Android 13 kullanıyorum pixelos Custom ROM ile. Cihaza ZIP formatında MIUI 10 atmak istiyorum TWRP üstünden. MIUI 10'un bu cihazdaki performansı nasıl olur acaba? MIUI 10 ile kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Kanka ben de MIUI 12 kullanıyorum. Bence sen de MIUI 12 geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben de MIUI 12 kullanıyorum. Bence sen de MIUI 12 geç.
MIUI 12 performansı berbat. Ben ondan kaçıyorum. Şu anda Android 13 Beta ROM'u yüklü zaten. Gayet akıcı ama kamerada 48 MP çalışmıyor ve optimizasyon sorunları var, çökme gibi. Android 12 kuracaktım ama aynı kamera sorunu onda da var. Android 9 var ROM'da, biraz eski ama hala destek alıyor.

MIUI 12 performansı berbat. Ben ondan kaçıyorum. Şu anda Android 13 beta ROM'u yüklü zaten. Gayet akıcı ama kamerada 48 MP çalışmıyor ve optimizasyon sorunları var, çökme gibi. Android 12 kuracaktım ama aynı kamera sorunu onda da var. Android 9 var ROM'da, biraz eski ama hala destek alıyor.

Android 13 ROM'unda kameranın tüm özellikleri çalışmıyor. Zaten ROM içerisinde kamera da yok. Kendin yüklüyorsun Google Cam falan. ArrowOS 12.1 kullanıyorum, onu tavsiye ederim size de. Gayet akıcı.

Android 13 ROM'unda kameranın tüm özellikleri çalışmıyor. Zaten ROM içerisinde kamera da yok. Kendin yüklüyorsun Google Cam falan. ArrowOS 12.1 kullanıyorum, onu tavsiye ederim size de. Gayet akıcı.
Şu anda tamamen meraktan MIUI 10.3.2 kurdum cihaza, Android 9 ile beraber ciddi bir akıcılık var cihazda, ancak bir hayli eski olduğunu söyleyebilirim.

Şu anda tamamen meraktan MIUI 10.3.2 kurdum cihaza, Android 9 ile beraber ciddi bir akıcılık var cihazda, ancak bir hayli eski olduğunu söyleyebilirim.
ArrowOS 12.1 ile o akıcılığı zaten elde edeceksiniz, emin olun. Sırf akıcı diye Android 9 kullanmazdım ben.

ArrowOS 12.1 ile o akıcılığı zaten elde edeceksiniz, emin olun. Sırf akıcı diye Android 9 kullanmazdım ben.
Hocam bu arada not düşeyim, kamera ve diğer özelliklerin Android 13'de çalışması için Magisk 24.2 ya da 25+ enjekte etmeniz gerekiyor ROM'a. O şekilde ANX çalışıyor sorunsuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı