Redmi Note 8 MIUI 12 koyu tema sıkıntısı

S1000RR

Decapat
MIUI 12.0.4 güncellemesi sonrası bazı uygulamaları yüklerken sürüm cihaza uyumlu değil hatası aldım ve telefonu sıfırladım bu forumdan aldığım bir öneriye göre alakası var mı bilmiyorum o yüzden ekledim.
Şimdiki problemim ise telefonu sıfırladım, önceki problemim çözüldü fakat koyu temayı açtığımda uygulamalardaki turlarda görünmeme ve renk değişimi oldu. Örnek olarak Spotify görseli paylaşayım.
Screenshot_2021-03-31-10-30-21-565_com.spotify.music.jpg

MIUI 12.0.4 güncellemesi sonrası bazı uygulamaları yüklerken sürüm cihaza uyumlu değil hatası aldım ve telefonu sıfırladım bu forumdan aldığım bir öneriye göre alakası var mı bilmiyorum o yüzden ekledim.
Şimdiki problemim ise telefonu 0 ladım önceki problemim çözüldü fakat koyu temayı açtığımda uygulamalardaki turlarda görünmeme ve renk değişimi oldu örnek olarak Spotify görseli paylaşayım.

Şunu da ekleyeyim beyaz temaya geçince sorun çözülüyor ama eskisi gibi koyu temada kullanmaya devam etmek istediğimde böyle bir şey oldu attığım görselde oynatma butonu ve sürenin gözüktüğü yere dikkat ederseniz sorunum budur.

Koyu mod ayarlarındaki tekli uygulamalar kısmından Spotify tikini kaldırın. Bu sadece o uygulamada koyu modu kapatıyor. Dediğiniz sorun bende de var bu şekilde engelleyebildim.

Bu ayara nereden ulaşacağım bulamadım?
Tekrar fabrika ayarına dönesim geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı